Skip to content

Digiasta Suomen suurin Microsoft Dynamics -toimittaja Mavisystems-yrityskaupan myötä

Digia Oyj ja Mavisystems Oy:n omistajat ovat allekirjoittaneet 5.7.2018 sopimuksen, jolla Digia Oyj ostaa Mavisystems Oy:n koko osakekannan ja Mavisystemsin kokonaan omistaman tytäryhtiön Mirosys Oy:n. Kaupan arvioitu toteuttamispäivä on 1.8.2018.

Vaativiin Microsoft Dynamics -toiminnanohjausjärjestelmiin ja CRM-ratkaisuihin erikoistuneen Mavisystems Oy:n ja Mirosys Oy:n liikevaihto oli kesäkuussa 2017 päättyneellä tilikaudella yhteensä noin 3,2 miljoonaa euroa. Yritysten palveluksessa työskentelee yhteensä 34 henkilöä. Mavisystems ja Mirosys ovat tehneet yhteistyötä Microsoftin kanssa jo yli 10 vuotta ja yhtiöiden asiantuntijoilla on kokemusta yli 250:stä toimituksesta eri toimialoilla. Nämä toimitukset ovat tyypillisesti Microsoft Dynamics NAV-, Dynamics 365 for Sales-, Dynamics 365 for Field Service- ja Dynamics 365 for Project Service Automation (PSA) -projekteja.

”Strategiamme on kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa hyödyntäen teknologian mahdollisuuksia laajasti ja luotettavasti. Digian vahvuus on laaja osaaminen sekä tarjoama, joka kattaa kokonaisuutena integroidut palvelut, data-analytiikan, liiketoimintajärjestelmät sekä yhä kriittisemmäksi muodostuvan 24/7-tuen. Mavisystems-kaupan myötä rikastamme tarjontaamme Microsoft Dynamics -alueella, joka on yksi merkittävä alustaratkaisu digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä. Luotettavat alustat ovat verkossa tehtävän liiketoiminnan ydin. Ilman niitä ei digitalisaation hyötyjä saada realisoitua. Tulevaisuus on älykkäiden ratkaisujen ja pilviteknologioiden viitoittama. Näitä kehittämällä ja soveltamalla luomme asiakkaillemme uutta liiketoimintaa ja autamme parantamaan kannattavuutta”, sanoo Timo Levoranta, Digian toimitusjohtaja.

”Mavisystems on saavuttanut kokoluokan, joka vaatii uudenlaista lähestymistapaa. Yhdessä Digian kanssa pystymme vastaamaan kasvavan markkinan muutoksiin nopeammin ja tarjoamaan asiakkaillemme entistä monipuolisempaa osaamista ja palvelua. Mavisystemsiä ja Digiaa yhdistää tapa toimia asiakkaan kokonaisvaltaisena ja pitkäaikaisena kumppanina. Käyttämämme teknologiat täydentävät erinomaisesti toisiaan ja lisäksi Digia tarjoaa työntekijöillemme uusia mielenkiintoisia asiakkuuksia ja uramahdollisuuksia”, toteaa Mavisystemsin toimitusjohtaja Timo Juhala.

Digia on nyt Suomen suurin Microsoft Dynamics -toimittaja. Yhdistämällä voimamme Mavisystemsin ja Mirosysin kanssa pystymme tuomaan asiakkaillemme kaikki Microsoft Dynamics -liiketoimintajärjestelmän hyödyt. Lisäksi haluamme vahvistaa entisestään asemaamme Microsoftin kumppanina. Kesäkuun alussa Microsoft valitsi Digian vuoden digitalisaatiokumppaniksi. Perusteluissa korostui kykymme tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa yhdistämällä digitalisaatioratkaisuissa visionäärisesti useita osa-alueita Microsoft Dynamics -tuotteista integraatioihin, analytiikkaan ja tekoälyyn”, kertoo Heikki Honkala, johtaja, Toimialaratkaisut, Digia. 

Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta. Kaupalla ei ole vaikutusta Mavisystems Oy:n tai Mirosys Oy:n henkilöstön työsuhteisiin.

Lisätietoja:

Heikki Honkala, johtaja, Toimialaratkaisut, Digia Oyj
Puh. 040 715 5236
heikki.honkala@digia.com

Timo Juhala, toimitusjohtaja, Mavisystems Oy
Puh. 0207 890 397
timo.juhala@mavisystems.fi


Digia lyhyesti

Digia on kannattavasti kasvava IT-palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään digitalisoinnin mahdollisuudet. Näkemyksellisenä uudistajana Digia kehittää ja innovoi liiketoimintaa tukevia ratkaisuja yhdessä asiakkaidensa kanssa. Tarjoamme toimialasovitettua osaamista digitaalisten palveluiden kehittämiseen, toiminnan ohjaamiseen ja tiedon hyödyntämiseen. Toimimme yli 1 000 osaajan voimin Suomessa ja Ruotsissa. Kansainvälistymme asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2017 oli 94,5 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). www.digia.com

Mavisystems lyhyesti

Mavisystems on 1992 perustettu vaativiin toiminnanohjausjärjestelmiin (ERP) erikoistunut asiantuntijayritys. Yritys toteuttaa asiakkaiden kilpailukykyä parantavat ratkaisut Microsoft Dynamics -ratkaisuilla, ja sillä on yli 150 Dynamics NAV -projektitoimituksen kokemus. 

Mirosys lyhyesti

Mirosys Oy on Microsoft-liiketoimintaratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys, joka auttaa asiakkaitaan kehittämään digiajan työtapoja ja menetelmiä Microsoft Dynamics 365 -järjestelmän avulla. Yrityksen kokemus kattaa yli 100 Microsoft Dynamics CRM/XRM-järjestelmien käyttöönottoa eri toimialoilla. Mirosysillä on hallussa myös Dynamics 365:n uusien lisäosien kuten Field Servicen ja Project Service Automation (PSA) -osaaminen. 

wkr0006.pdf

Mavisystems_Mirosys_Digia_lehdistötiedote_EN.pdf

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com