Skip to content

Luomme älykästä liiketoimintaa


Olemme ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi.


Hypesta_arkeen_videosarja


Tekoäly – Hypestä arkeen -sarjan 4. jakso julkaistu

Videosarjamme neljännessä jaksossa keskustelemme Alma Media Newsin päätoimittaja Harri Junttilan kanssa, miten tekoäly muuttaa media-alaa ja journalismia, ja miten sitä voidaan hyödyntää laadukkaan tiedon välittämisessä ja erilaisten yleisöjen palvelemisessa. Jaksossa kuulet myös, miten varmistat tekoälyn vastuullisen hyödyntämisen ja miten tekoälyyn liittyviä ns. vaikeita kysymyksiä voi ratkoa.
 
 

AI_nosto_etusivu_tiekartta

Näin pääset alkuun tekoälyn hyödyntämisen kanssa

Tekoälyn tiekartta -palvelu auttaa tunnistamaan, miten juuri teidän organisaationne hyötyisi tekoälystä eniten.
Tavoitteena on tehdä AI ymmärrettäväksi ja löytää konkreettisia kehityskohteita, joita voidaan lähteä kehittämään ja testaamaan.
 
 

AI_nosto_etusivu_katsaus

Tutustu
tekoälykatsaukseen

Suomalaisorganisaatioille toteuttamamme kyselytutkimus tekoälyn hyödyntämisestä paljastaa arvokasta tietoa tekoälymurroksen etenemisestä Suomessa. Katsauksesta ilmenee, millaisia mahdollisuuksia – sekä haasteita tekoälyn hyödyntämiseen liittyy!
 
 

Etusivunosto_Liiga_opit_v1 

Nappaa talteen 7 oppia Liiga-tekoälyennusteesta

 Digia julkaisi kauden alussa tekoälyennusteen jääkiekon Liigan lopputuloksista. Ennustetta on seurattu ja päivitetty pitkin matkaa. Miten sama malli toisi apua päätöksentekoon yrityksissä, ja mitä kannattaa huomioida, kun hyödyntää tekoälyä ennustetyökaluna?
 
 

Varmista liiketoimintasi älykäs tulevaisuus

Älykäs liiketoiminta on digievoluution seuraava askel ja me tarjoamme avaimet sen kehittämiseen.

Autamme tunnistamaan uusia mahdollisuuksia, hyödyntämään dataa ja luomaan asiakaslähtöisiä palveluita, jotka tuottavat kestävää arvoa. 

Pidämme asiakkaamme digievoluution kärjessä monipuolisella osaamisella, kattavalla tarjoamalla sekä asiakkaan tarpeisiin sopivilla toimintamalleilla.

Autamme sinua uudistumaan

Olemme monipuolinen kumppani, jolla on Suomen kattavin IT-palveluiden tarjoama. Tarjoamme asiakkaillemme laajoja ratkaisukokonaisuuksia älykkään liiketoiminnan kehittämiseen ja erikoistuneiden palvelualueiden osaamista asiakkaidemme täsmätarpeisiin.

It's unlock o'clock.

Miksi Digia?

Tukenasi
digievoluutiossa

Apunasi liiketoiminnan kehittämisessä

Oppaanasi datan hyödyntämisessä

Kumppaninasi IT-ekosysteemeissä

Yli 1500 asiantuntijaa

10 paikkakuntaa Suomessa ja 3 ulkomailla

Suomen kattavin tarjoama

Microsoftin strateginen kumppani, ja ainoa suomalainen, itsenäinen IT-yhtiö Microsoftin Inner Circle -kumppaniverkostossa


Inner Circle_2023-24 300x300_colorfamilyspecific-11p-1