korkean-turvallisuuden-ratkaisut.jpg

Korkean turvallisuuden ja saatavuuden ratkaisut

Varmistamme kriittisen informaation korkean turvallisuuden ja saatavuuden

________  _

Operatiivisia tietojärjestelmiä ja palveluita rakennettaessa turvallisuuden tulee olla sisäänrakennettua kaikissa palveluiden rakentamisen vaiheissa suunnittelupöydältä käyttökokemukseen saakka.

Kehitämme ja innovoimme ratkaisuja, jotka tukevat yhteistyötä korkean turvallisuuden järjestelmien sisällä ja niiden välillä. Varmistamme, että asiakkaidemme ja heidän sidosryhmiensä toiminnan kannalta kriittiset ratkaisut ja palvelut toimivat myös poikkeustilanteissa ja on rakennettu kestämään kyberhyökkäykset.

Koko Digian asiantuntijuus käytössäsi – turvallisesti

Digialla haluamme rakentaa yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu. Tämä tarkoittaa meille kaikkien digitalisaation kerrosten huomioimista, oli kyse sitten kaiken toiminnan perustana olevista järjestelmistä, älykkäistä tiedon kulun mahdollistavista integraatioista tai parhaan mahdollisen käyttökokemuksen mahdollistavasta palvelumuotoilusta.

Käytössämme ovat auditoidut korkean turvallisuuden tuotantotilat. Tekemistämme ohjaa DevSecOps -ajattelumalli, jossa turvallisuus- ja varautumisnäkökulmat on viety osaksi päivittäistä työskentelyä alusta alkaen.

Digia Linja – turvallinen yhdyskäytäväratkaisu

digia-linja-nosto.png

Digia Linja on yhdyskäytävätuote, joka mahdollistaa tietoturvallisen tiedonsiirron kahden samalla suojaustasolla (ST) olevan järjestelmän välillä tai eri suojaustasojen yli aina suojaustasolle II asti. Digia Linja mahdollistaa tiedonsiirron joko yhteen suuntaan tai molempiin suuntiin eri suojaustasojen välillä.

  • Tiedonsiirto eri turvatason järjestelmien tai verkkojen sisällä tai niiden välillä.
  • Tietosisällön ja tietolähteiden validointi ja verifiointi osana toimintalogiikkaa.
  • Optiona automatisoitu tiedon turvallinen synkronointi kahden eri suojaustasolla sijaitsevan järjestelmän välillä.


Digia Linja on toteutettu Viestintäviraston vuonna 2016 antamaa yhdyskäytäväohjetta (”Ohje yhdyskäytäväratkaisujen suunnitteluperiaatteista ja ratkaisumalleista”) vasten ja on suunnattu STIII- ja STIV-ympäristöihin. Auditointi suoritetaan aina asennusympäristökohtaisesti.

112 Suomi -mobiilisovellus ja alusta

112 Suomi -sovellus nopeuttaa avun saamista hätätilanteessa välittämällä automaattisesti soittajan sijaintitiedot Hätäkeskuslaitokselle. 112 Suomi toimii myös mobiilien julkisten turvallisuuspalvelujen skaalautuvana alustana ja viestintäkanavana.

  • Turvallinen pilviratkaisu soittajan sijaintitietojen lähettämiseen ja vastaanottamiseen Hätäkeskuslaitokselle.
  • Julkisten hätäilmoitusten lähettäminen kansalaisten matkapuhelimiin.
  • Integrointikyvykkyys muihin viranomaisten palveluihin.

Tutustu 112 Suomi -sovellukseen

112-suomi-paanakyma-suomi.png

Digia Iiris

Digia-Iiris-nosto.png

Digia Iiris on tietojärjestelmien hallintaan ja organisaation tilannekuvan muodostamiseen kehitetty ratkaisu. Digia Iiriksen avulla saat nopean tilannekuvan organisaation järjestelmistä. Voit valvoa tietojärjestelmiesi tilaa reaaliaikaisesti ja puuttua mahdollisiin ongelmiin ajoissa ennakoivan analytiikan avulla.

  • Kustomoidut näkymät ja reaaliaikainen tilannekuva.
  • Ideaalinen ratkaisu monitoimittajaympäristön haasteisiin.
  • Modulaarinen arkkitehtuuri mahdollistaa valittujen näkymien jakamisen kolmansille osapuolille.

Lue lisää Digia Iiriksestä