microsoft-power-platform.jpg

Microsoft Power Platform

Helppokäyttöinen kehitysalusta liiketoimintasi tarpeisiin

________  _

Microsoft Power Platform on pilvipohjainen kehitysalusta, joka kattaa työkalut liiketoimintasovellusten kehityksestä raportointiin ja liiketoimintaprosessien automatisointiin.

Power Platform -työkalut ovat erittäin helppokäyttöisiä, jolloin liiketoimintaa tukevia ratkaisuja on mahdollista kehittää niiden työntekijöiden toimesta, jotka tuntevat käyttötarpeet parhaiten – jopa ilman ohjelmointitaitoja. Samalla Power Platform integroituu saumattomasti Office 365- ja Dynamics 365 -ratkaisuihin sekä satoihin muihin tietolähteisiin yhdistimien kautta ja mahdollistaa näin tehokkaiden liiketoimintaratkaisujen luomisen nopeasti.

Microsoft Power Platformin työkalut tarjoavat helpotusta tilanteeseen, jossa tarve tehokkaille, luotettaville ja nopeasti toimitettaville liiketoimintasovelluksille kasvaa jatkuvasti. Microsoft Power Platform tuo myös kustannustehokkaan ratkaisun tilanteissa, joissa tarve manuaalisten prosessien automatisoinnille on suuri, mutta ne eivät ole riittävän liiketoimintakriittisiä sovelluskehityksen aloittamiseksi tai budjetti kehittämiselle on rajallinen.

Tunnista Power Platformin kyvykkyys liiketoiminnan tukena

Power Platform Business Case -evaluoinnissa käymme läpi Power Platformin perusajatuksen ja toiminnallisuudet​, minkä jälkeen teemme Proof of Concept -toteutuksen tunnistettuun liiketoimintatarpeeseen. Neljän nopean vaiheen jälkeen saatu lopputulos havainnollistaa Power Platformin potentiaalin kehitysalustana ja kyvykkyyden liiketoimintasi tukena.

Lue lisää >>

 Microsoft Power Platformin kehitystyökalut

Microsoft Power Platformin tarjoamat muut työkalut

AI Builder

AI Builder mahdollistaa tekoälyn valjastamisen liiketoiminnan käyttöön matalalla kynnyksellä. AI Builder on joukko valmiita tekoälyn toimintamalleja, esimerkkeinä tiedon luokittelu, oleellisen tiedon löytäminen datavirrasta, keskustelusävyn analyysi tai vaikkapa ihan arkinen käyntikortin tietojen tunnistaminen skannauksesta tai kuvasta.

Dataverse (entinen Common Data Service)

Dataverse on standardisoitu datan rakennemalli, joka mahdollistaa sovellus- ja järjestelmäkehityksen työkalu- ja alustariippumattomasti. Dataverse sisältää valmiit työkalut kehittyneidenkin tietomallien toteuttamiselle ja edelleen kehittämiselle. Datapalvelun päälle löytyy runsaasti toimialakohtaisia tietomalleja, tai sellaisen voi rakentaa juuri omaan tarpeeseen ketterästi ja nopeasti.

Joustavat ja hyvin dokumentoidut rajapinnat mahdollistavat integraatiot sovellukseen kuin sovellukseen.

 

 

Ylpeys laadusta kirittää Pharmian digitalisaatiota

Pharmian laatuosaston ja tuotekehityksen arkipäivät helpottuvat low-code-ratkaisuilla. Valintakriteereinä Pharmialla olivat alustan ketteryyden lisäksi kokonaisarkkitehtuurin yhtenäisyys ja hallittavuus sekä tuttu järjestelmätoimittaja. "Low-codessa ja Power Platformissa kiehtoo sen edullisuus verrattuna valmisratkaisuihin, lomakkeiden houkutteleva ulkonäkö ja rajapintojen avaamisen helppous. Ja visuaalisuudessaanhan alusta on mahtava", sanoo Pharmian laatu- ja tuotekehitysjohtaja Päivi Isomäki.

Lue asiakastarina >>

pharmia-kuvitus-pyorea.png

 

khshp-kuvitus-pyorea.png

 

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin digikehitystä ohjaavat käyttäjät ja ketteryys

“Meidän kunnianhimoinen tavoitteemme on, että ammattilaisillamme on tulevaisuudessa käytössä vain kaksi käyttöliittymää: missä tahansa laitteessa toimiva työpöytä, jossa on kaikki potilaskuljetustilauksista henkilöstöhallinnon palveluihin ja sen lisäksi ainoastaan potilastietojärjestelmä.” Näin kuvaa Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin käyttäjälähtöistä visiota ICT- ja teknologiaprojektipäällikkö Harri Halinen.

Lue asiakastarina >>

 

 

Päijät-Sote saa asiakkaista vaativimmatkin tyytyväisiksi arkea helpottavilla digityökaluilla

Hyvinvointialueiden palveluiden turvaaminen edellyttää asioiden sujumista ja toimivia työkaluja ammattilaisten arkeen. Päijät-Sotessa vastasyntyneet pidetään maidossa ja polin pyörät pyörimässä sovelluksilla, jotka syntyvät käyttäjien, palvelumuotoilijoiden ja Digian teknisten asiantuntijoiden saumattomana yhteistyönä. ”Palavereissa olleiden sairaanhoitajien oli välillä vaikeaa uskoa, että he todella voivat vapaasti päättää, missä mikäkin nappula sijaitsee ja mitä se tekee. Lisäksi Digian konsultti toteutti toivotut muutokset saman tien”, Päijät-Soten tietohallinnon asiantuntija, palvelumuotoilija Johanna Järvelä kertoo.

Lue asiakastarina >>

paijat-sote-kuvitus-pyorea.png

 

Haluatko lähteä kokeilemaan low-code -kehittämistä Digian kanssa?

 

Ota yhteyttä