microsoft-power-platform.jpg

Microsoft Power Platform

Helppokäyttöinen kehitysalusta liiketoimintasi tarpeisiin

________  _

Microsoft Power Platform on pilvipohjainen kehitysalusta, joka kattaa työkalut liiketoimintasovellusten kehityksestä raportointiin ja liiketoimintaprosessien automatisointiin.

Power Platform -työkalut ovat erittäin helppokäyttöisiä, jolloin liiketoimintaa tukevia ratkaisuja on mahdollista kehittää niiden työntekijöiden toimesta, jotka tuntevat käyttötarpeet parhaiten – jopa ilman ohjelmointitaitoja. Samalla Power Platform integroituu saumattomasti Office 365- ja Dynamics 365 -ratkaisuihin sekä satoihin muihin tietolähteisiin yhdistimien kautta ja mahdollistaa näin tehokkaiden liiketoimintaratkaisujen luomisen nopeasti.

Microsoft Power Platformin työkalut tarjoavat helpotusta tilanteeseen, jossa tarve tehokkaille, luotettaville ja nopeasti toimitettaville liiketoimintasovelluksille kasvaa jatkuvasti. Microsoft Power Platform tuo myös kustannustehokkaan ratkaisun tilanteissa, joissa tarve manuaalisten prosessien automatisoinnille on suuri, mutta ne eivät ole riittävän liiketoimintakriittisiä sovelluskehityksen aloittamiseksi tai budjetti kehittämiselle on rajallinen.

Tunnista Power Platformin kyvykkyys liiketoiminnan tukena

Power Platform Business Case -evaluoinnissa käymme läpi Power Platformin perusajatuksen ja toiminnallisuudet​, minkä jälkeen teemme Proof of Concept -toteutuksen tunnistettuun liiketoimintatarpeeseen. Neljän nopean vaiheen jälkeen saatu lopputulos havainnollistaa Power Platformin potentiaalin kehitysalustana ja kyvykkyyden liiketoimintasi tukena.

Lue lisää >>

 Microsoft Power Platformin kehitystyökalut

Microsoft Power Platformin tarjoamat muut työkalut

AI Builder

AI Builder mahdollistaa tekoälyn valjastamisen liiketoiminnan käyttöön matalalla kynnyksellä. AI Builder on joukko valmiita tekoälyn toimintamalleja, esimerkkeinä tiedon luokittelu, oleellisen tiedon löytäminen datavirrasta, keskustelusävyn analyysi tai vaikkapa ihan arkinen käyntikortin tietojen tunnistaminen skannauksesta tai kuvasta.

Dataverse (entinen Common Data Service)

Dataverse on standardisoitu datan rakennemalli, joka mahdollistaa sovellus- ja järjestelmäkehityksen työkalu- ja alustariippumattomasti. Dataverse sisältää valmiit työkalut kehittyneidenkin tietomallien toteuttamiselle ja edelleen kehittämiselle. Datapalvelun päälle löytyy runsaasti toimialakohtaisia tietomalleja, tai sellaisen voi rakentaa juuri omaan tarpeeseen ketterästi ja nopeasti.

Joustavat ja hyvin dokumentoidut rajapinnat mahdollistavat integraatiot sovellukseen kuin sovellukseen.


 

CTA-Tietoturva-arviointi-660x220.png