Skip to content

Palvelumuotoilu

Jos olet kiinnostunut käyttäjälähtöisten, positiivisesti erottuvien palveluinnovaatioiden kehittämisestä, kannustamme ottamaan avuksi palvelumuotoilun. Sen avulla saavutamme ihmisten ja teknologian onnistuneen symbioosin. 
brand_image19

Tähtää parempaan asiakas- ja työntekijäkokemukseen

Palvelumuotoilun ydinidea on miettiä, kuka palvelua käyttää ja mitä käyttäjä todella tarvitsee. Mikä nykyisessä palvelussa toimii? Tai mikä saa asiakaskokemuksen takkuamaan? Toimintamalli kannattaa ottaa avuksi aina kun haluat kehittää uusia innovaatioita, olemassa olevia palveluitasi tai löytää keinoja rakentaa kilpailuetua.

Palvelumuotoilu on keino varmistaa, että palvelut vastaavat asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeisiin, ei ainoastaan liiketoiminnan tavoitteisiin. Lopputulemana syntyy käyttäjälähtöisiä, hyödyllisiä palveluja, jotka tuovat kestävää kasvua liiketoiminnalle. 

shutterstock_294787721-1

Palvelumuotoilu on digitaalisen innovoinnin selkäranka

Palvelumuotoilu ei perustu oletuksiin. Palveluita ideoidaan iteroiden ja tukena käytetään laadullista ja määrällistä dataa liiketoiminnasta, asiakkaista ja heidän käyttäytymisestään.

Kokeneet palvelumuotoilijamme auttavat sinut alkuun toiminnallisten työpajojen kautta ja ovat tukenasi kehitysprojektien jokaisessa vaiheessa. Kartoitamme yhdessä käyttäjien tarpeet ja ideoimme niihin ratkaisuvaihtoehtoja. Autamme sinua myös toteutuksen määrittelystä sekä palvelun jatkokehityksessä.

Osaava palvelumuotoilukumppani on avain liiketoiminnallisesti merkityksellisen, käyttäjää palvelevan ratkaisun luomiseen. Me olemme kehittäneet tehokkaat toimintamallit, joilla varmistamme kehitysprojektin onnistuminen ja resurssien tehokkaan hyödyntämisen.  
 

Pohditaanko asioita yhdessä?

Jos haluat keskustella asiantuntijoidemme kanssa, voit jättä meille yhteydenottopyynnön alla olevan painikkeen kautta.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Nostimme alle palvelumuotoiluun liittyviä palvelukokonaisuuksia, joista saatat olla kiinnostunut.
light_lime_square

Liiketoimintakonsultointi

Kun kaipaat kasvua liiketoimintaan tai kilpailuetua toimivasta digistrategiasta, me autamme sinua hyödyntämään digitalisaation, teknologian ja ekosysteemien mahdollisuuksia.  

Lue lisää >

light_lime_square

Muutosjohtaminen

Strategisesti merkittävissä muutoshankkeissa on tärkeä varmistaa, että henkilöstö ymmärtää ja hyväksyy muutoksen. Vahva ja houkutteleva muutosvisio saa ihmiset parhaimmillaan jopa innostumaan muutoksesta.

Lue lisää >

Mikko Nirhamo

Head of Design

mikko.nirhamo@digia.com
mikko_nirhamo_450x450

Niko Grandell

Delivery Group Director

niko.grandell@digia.com
niko_grandell_450x450