Skip to content

Avoimen lähdekoodin ratkaisut kasvattavat kiinnostusta – Digiasta Red Hatin Advanced Partner

Digia toimii Red Hatin Solution Provider -kumppanina.

Digia on saavuttanut Advanced Partner -tason Red Hatin kumppanuusohjelmassa. Digia toimii Red Hatin Solution Provider -kumppanina erityisalueinaan integraatiot ja OpenShift -alusta. Avoimen lähdekoodin integraatioratkaisujen parissa Digialla työskentelee parhaillaan noin 50 henkeä.

Red Hat on maailman johtava open source it-ratkaisutoimittaja, joka tarjoaa kattavat sovelluskehitystyökalut sekä luotettavan infrastruktuurin ja pilvihallinnan työkuormille. Red Hatia käyttävät muun muassa kaikki Fortune 500 -listan pankit ja lentoyhtiöt.

”Red Hatin ohjelmistokehitys-, integraatio- ja automaatiotyökalut auttavat sovelluskehittäjää pääsemään ideasta toteutukseen entistä nopeammin. Tämän ansiosta asiakkaat voivat Digian avulla ottaa käyttöön uusia digitaalisia palveluita entistä helpommin”, kommentoi Red Hatin Partner Account Manager Arto Kähönen.

”Olemme Digialla ottaneet viime vuosina vahvoja askelia avoimen lähdekoodin integraatioratkaisujen parissa ja Red Hat -kumppanuus täydentää tätä kokonaisuutta entisestään. Olemme innoissamme syventyvästä yhteistyöstä Red Hatin kanssa ja sen tuomista hyödyistä erityisesti asiakkaillemme”, kommentoi Digian Head of Open Source Integration solutions Ari Salonen.

Digia auttaa asiakkaitaan rakentamaan integraatiokyvykkyyden, joka mahdollistaa liiketoiminnan uudistamisen digitalisoituvassa maailmassa. Yli 20 vuoden kokemus ja yli 200 hengen ammattilaisjoukko tekevät meistä markkina-alueemme johtavan integraatiotalon.

Lue lisää Red Hatista >>
Lue lisää Digian integraatio-osaamisesta >>

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com