Skip to content

Digian sijoitus parani Universumin työnantajamielikuvatutkimuksessa – Ansaitsimme raketti-tittelin

Digia nousi tutkimuksessa sijalle 21, mikä on yli kymmenen sijan parannus edellisvuodesta. Nousun taustalla vaikuttavat muun muassa panostukset oppilaitosyhteistyöhön, koulutuksiin sekä kulttuurin kehittämiseen.

Tutkimusyritys Universum toteuttaa työnantajamielikuvatutkimuksen vuosittain korkeakouluopiskelijoille sekä IT-alan ammattilaisille. Korkeakouluopiskelijoille toteutettu työnantajamielikuvatutkimus toteutettiin marraskuun ja maaliskuun välisenä aikana. Tutkimukseen vastasi ennätysmäärä opiskelijoita, yhteensä 14 109 opiskelijaa. Tutkimuksen tarkoituksena on kartoittaa opiskelijoiden mielikuvia eri alojen työnantajista sekä työelämästä. 

IT-alan opiskelijoille toteutetussa tutkimuksessa Digian sijoitus nousi viime vuoteen verrattuna yli 10 sijaa. Digia on nyt sijalla 21 (2019 sijoitus 33). Tämä huima nousu oikeuttaa Universumin Raketti-titteliin.

Digia on pyrkinyt kehittämään työnantajamielikuvaansa oppilaitosyhteistyön ja erilaisten markkinoinnin toimenpiteiden avulla. Myös sisäinen kulttuurityö näkyy tuloksissa. 

”On hienoa huomata, että opiskelijoiden keskuudessa Digian työnantajamielikuva on parantunut! Olemme kehittäneet erityisesti erilaisia koulutusohjelmiamme, kuten Career Compass -ohjelmaa vastaamaan paremmin opiskelijoiden toiveita. Olemme myös tehneet kulttuurityötä ja panostaneet sisäiseen kehitykseen, minkä uskon vaikuttavan myös ulkopuoliseen työnantajamielikuvaan. Jokaisen digialaisen rooli työnantajamielikuvan kehittämisessä on kuitenkin merkittävä”, Ville Saviluoto Digian rekrytoinnista kertoo. 

Tutustu Universumin työnantajamielikuvatutkimukseen kokonaisuudessaan täällä >>

Lue lisää Digian kulttuuriperiaatteista >>

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com