Skip to content

Ohjelmisto- ja pal­ve­lu­yri­tys Digia Laurean avain­kump­pa­nik­si

Digia tarjoaa mahdollisuuksia kasvaa it-alan asiantuntijaksi.

Olemme jo vuosia tehneet yhteistyötä esimerkiksi mentoroinnin ja vierailijaluentojen avulla Laurean kanssa, mutta tiivistämme yhteistyötämme nyt solmitun avainkumppanuuden myötä. Jatkossakin tulemme näkymään Laurean opiskelijoiden arjessa muun muassa vierailijaluentojen sekä mentoroinnin muodossa, mutta myös kampuksilla sekä erilaisissa opiskelijatapahtumissa. 

"Olemme vahvassa kasvussa, joten tarvitsemme Digialle lisää osaajia. Samalla haluamme lisätä tunnettuutta siitä, mitä me teemme", tiivistää Digian henkilöstöjohtaja Pia Huhdanmäki.

Digia tunnistaa roolinsa merkittävänä IT-alan työnantajana ja toimijana. Siksi meillä on myös vastuu teknologiaosaamisen vahvistamisessa Suomessa. Tänä vuonna olemme palkanneet kokeneiden osaajien lisäksi lähes 70 uransa alkutaipaleella olevaa uutta digialaista. Tavoitteemme on itse kouluttaa vuosittain uusia digiosaajia omiin ja toimialan tarpeisiin, mutta myös tukea yleisesti alalle kouluttautumista sekä tarjota uransa alkuvaiheessa oleville mahdollisuus päästä kiinni työelämään. Tämä yhteistyö Laurean kanssa on myös hyvä esimerkki tästä työstä. Haluamme olla mukana ohjaamassa opiskelijoita ja kertomassa aidosti, millaista alalla on työskennellä, mitä osaamista etsitään nyt ja lähitulevaisuudessa ja mihin IT-ala on menossa. 

"Toivomme, että Laurea-yhteistyön myötä Digia on kärkipaikoilla, kun valmistuvat opiskelijat etsivät työpaikkaa", kuvailee Digian oppilaitosyhteistyöstä vastaava Talent Acquisition Partner Seera Lode. "Me tarjoamme hyvän paikan kasvaa asiantuntijaksi. Jatkuva oppiminen onkin meillä keskeisin kulttuuriperiaate ja jokainen digialainen on Senior Trainee riippumatta tittelistä."

Digian Career Compass, joka on tarkoitettu uransa alkuvaiheessa oleville IT-alan osaajille, on myös erinomainen tapa löytää se ensimmäinen alan työpaikka. Haku Career Compassiin avautuu taas 7.12.2021 ja tällä kertaa tulemme rekrytoimaan 40 junior-osaajaa eri osaamisalueille.
Digian ja Laurean edustajat tapasivat Tikkurilassa. Vasemmalta Talent Acquisition Partner Seera Lode kehittämispäälliköt Anu Lindström ja Johanna Lahti Laureasta Digian toimitusjohtaja Timo Levoranta henkilöstöjohtaja Pia Huhdanmäki sekä rehtori Jouni Koski ja aluepalvelupäällikkö Anssi Kuusela

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com