Skip to content

Rekrytointi ei hiljene kesälläkään – Katso avoinna olevat työtehtävät

Digialle rekrytoidaan jatkuvasti uusia osaajia. Myös kesän ajalle on avattu paljon mahdollisuuksia eri rooleihin erilaisten teknologioiden pariin. Paikat ovat avoinna heinäkuun loppuun asti.

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri teknologioiden pariin muun muassa arkkitehdeiksi, devaajiksi, palvelupäälliköiksi ja konsulteiksi. Digialla oli paikkoja avoinna koronasta huolimatta läpi kevään.

Rekrytointi ei hiljene kesälläkään, päin vastoin. Avasimme kesäksi rekryjä lähes jokaiseen liiketoimintoomme tukemaan tiimejä syksyllä. Tarjolla on työtehtäviä muun muassa Microsoft Dynamics 365 -osaajille, pilvipalveluosaajille, integraatio-osaajille ja Android- tai iOS -osaajille. Paikat ovat haettavissa heinäkuun loppuun asti, mutta hakemuksia käsitellään myös heinäkuun aikana.

Katso avoimet työpaikat >>

Tunnistatko teknologiat?

Paikkojen hakemisen lomassa voit pelata myös Kirjaimet sekaisin -peliä, jossa on nimensä mukaisesti tunnetuiden teknologioiden ja pilvipalveluiden nimet menneet sekaisin. Pelin avulla voit tutustua Digialla käytössä oleviin teknologioihin ja pilvipalveluihin sekä Digian koko Tech Radariin! Pelaa peliä täällä >>

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com