Skip to content

Uusi sisältösivu julkaistu! Lue, miten liiketoiminta-alusta mahdollistaa datavetoisen liiketoiminnan

Uudella sisältösivulla kerromme muun muassa, kuinka nykyaikainen liiketoiminta-alusta tukee liiketoiminnan kehittämisessä ja datan hyödyntämisessä.

Liiketoiminta-alustalla tarkoitetaan toiminnanohjauksen ja asiakkuudenhallinnan kaltaisia tietojärjestelmiä, joihin yritysten ja organisaatioiden päivittäinen toiminta nojaa. Monissa yrityksissä jo lähes kaikki prosessit toteutuvat osittain digitalisoidusti tai kokonaan automatisoidusti. Tietojärjestelmistä muodostuu digitaalinen alusta, jolle organisaation koko toiminta rakentuu. Nykyteknologialla yhä useampien prosessien ja toimintojen digitalisointi onnistuu yhdellä ja samalla alustaratkaisuilla.

Joustava liiketoiminta-alusta on datavetoisen liiketoiminnan ydin, jonka ympärille on mahdollista rakentaa uusia digitaalisia palveluita sekä laajentaa kumppaniverkostoa.

Käymme uudella sisältösivulla läpi:

  •     miten liiketoiminta-alusta tukee liiketoiminnan muutoksessa,
  •     miten liiketoiminta-alustan kautta saatava data auttaa kehittämään liiketoimintaa, ja
  •     miten liiketoiminta-alusta eroaa perinteisistä tavoista rakentaa järjestelmiä liiketoiminnan tueksi.

Digian tarjoamasta löytyy liiketoiminta-alusta-ratkaisut eri kokoisten ja eri toimialoilla toimivien organisaatioiden tarpeisiin. Tarjoamaamme kuuluvat Microsoft Dynamics 365, Oracle NetSuite sekä oma, avainlippu-merkillä huomioitu Digia Enterprise -toiminnanohjaustuotteemme.

 

 

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com