Korkean turvallisuuden ratkaisut

Kyberturvaa ja ratkaisuja kovennetun turvallisuuden tarpeisiin

 

Turvallisuuden tulee olla järjestelmissä ja palveluissa sisäänrakennettu – kaikissa vaiheissa suunnittelupöydältä käyttökokemukseen saakka.

Toteutamme kaikki palvelumme tarvittaessa kovennetun turvallisuuden ratkaisuina. Käytössämme ovat auditoidut korkean turvallisuuden tuotantotilat. Tekemistämme ohjaa DevSecOps-ajattelumalli, jossa turvallisuus- ja varautumisnäkökulmat on viety osaksi päivittäistä työskentelyä alusta alkaen.

Varmistamme, että kriittiset ratkaisut ja palvelut toimivat myös poikkeustilanteissa, ja ne on rakennettu kestämään kyberhyökkäykset. Digia on kokonaisvaltainen kumppani tietoturvan kehittämiseen tietoturvakatselmoinneista valvontaratkaisuihin ja jatkuvaan kehittämiseen.

Tutustu tietoturvan Fast Track -palveluumme   

Tutustu Microsoft 365 Tietoturva-arviointiin

korkean_turvallisuuden_ratkaisut.jpg

 

Tietoturvan katselmointi ja korjaukset yhdeltä kumppanilta

Tarjoamme katselmointia tietoturvan nykytilan hahmottamiseen, korjaamme havaitut puutteet ja autamme nostamaan tietoturvan tasoa pitkällä aikavälillä.

Tietoturvan ei tarvitse olla mammuttiprojekti

Organisaatiot ovat erilaisia. Miksi tietoturvan kehittäminen olisi samanlaista kaikille? Autamme tekemään tietoturvan kehittämiseen suunnitelman, joka on räätälöity sekä mahdollistaa nopeat ja konkreettiset kehitysaskeleet.

Turvalliset järjestelmät ja palvelut tarpeen mukaan

Valmiit tuoteratkaisut eivät usein sellaisenaan riitä täyttämään korkean turvallisuuden asiakkaiden tarpeita. Siksi Digia on erikoistunut asiakaskohtaisten ohjelmistoratkaisujen ja palvelujen toimittamiseen.


 

Digia on kokonaisvaltainen kumppani tietoturvan parantamiseen

 


1. Määrittele tietoturvan lähtötaso

Tietoturvakatselmoinnin laajuus sovitaan asiakaskohtaisesti: katselmointi voi kattaa yksittäisiä järjestelmiä tai yrityksen tietoturvan kokonaisuudessaan. 

 

2. Korjaa puutteet
Autamme nostamaan tietoturvan tasoa paikkaamalla havaittuja puutteita ja kehittämällä järjestelmiä DevSecOps-metodeilla.

kokonaisvaltainen_tietoturvakumppani.png

3. Rakenna turvallisesti
Digia on erikoistunut asiakaskohtaisten ohjelmistoratkaisujen ja palvelujen toimittamiseen, sillä useimmiten valmiit tuoteratkaisut eivät sellaisenaan riitä täyttämään korkean turvallisuuden asiakkaiden tarpeita.

4.Vahvista jatkuvasti
Tietoturva ei ole koskaan valmis. Tuotteemme ja palvelumme auttavat seuraamaan ja kehittämään tietoturvaa jatkuvasti, osana järjestelmien ylläpitoa. 


5. Valvo ja ennakoi

Varmista järjestelmien ja palveluiden jatkuvuus ennakoimalla häiriötilanteet.

 


Tietoturvan palvelut

Pilvitietoturva

Modernit pilvialustat tarjoavat kattavia työkaluja ja ratkaisuja pilvipalvelujen suojaamiseen sekä tietoturvan valvontaan. Autamme sinua kehittämään pilvesi tietoturvaa ja ottamaan siitä kaiken irti samalla optimoiden kustannuksia. Microsoft-kumppanina olemme erikoistuneet esimerkiksi Microsoft 365 -tietoturva-arviointeihin sekä Azure-ympäristön suojaamiseen, valvontaan ja identiteetinhallintaan. Tarjoamme osaamista myös AWS ja Google -ympäristöihin sekä Private Cloudiin.

Lue lisää Digian pilvialustapalveluista >>

 

 

Julkisen ja yksityisen sektorin luotettu kumppani

Yhdistämme opit kahdesta maailmasta

Digialla on vuosien kokemus viranomaistoimijoiden luotettuna IT-kumppanina. Tuomme yksityisille yrityksille parhaat opit julkishallinnon maailmasta, jossa korkea turvallisuus on kriittistä. Vastaavasti tuomme julkissektorin toimijoiden hyödynnettäväksi opit laajalta joukolta yksityisen sektorin asiakkaitamme eri toimialoilta.

 


 

 

Korkean turvallisuuden ratkaisut

Digia Majakka – Löydä haavoittuvuudet ajoissa

Digia Majakka on palvelu, joka etsii järjestelmistä haavoittuvuuksia. Se tekee haavoittuvuuksien skannaamisesta automaattista ja jatkuvaa sekä tarjoaa käyttäjilleen haavoittuvuuksien korjaamista tukevia prosesseja ja työnkulkuja. Saat halutessasi Digialta kokonaispalvelua, johon kuuluvat toimenpidesuositukset, kun uusia haavoittuvuuksia havaitaan, sekä haavoittuvuuksien korjaaminen.

Digia Linja – Turvallista tiedonsiirtoa

Digia Linja on yhdyskäytävätuote, joka mahdollistaa turvallisen tiedonsiirron. Julkishallinnon organisaatioille se mahdollistaa turvallisen tiedonsiirron eri suojaustasojen välillä. Digia Linja soveltuu myös vastaaviin käyttökohteisiin yksityissektorilla, muun muassa eri verkkojen väliseen liikenteeseen.