digia-enterprise-tausta.jpg

Digia Enterprise

Monipuolinen toiminnanohjauksen ratkaisu kehittyvän liiketoimintasi tueksi

________  _

Digia Enterprise on kotimainen skaalautuva toiminnanohjausratkaisu, joka on kehitetty erityisesti suomalaisyritysten tarpeisiin. Asiakkaamme ovat monialakonserneja, pieniä perheyrityksiä sekä kaikkea siltä väliltä.

Digia Enterprise tukee joustavasti liiketoiminnan kehitystä eri vaiheissa. Modulaarisesti rakennettu ja pilvestä toimitettava järjestelmä muovautuu ja skaalautuu yrityksesi tarpeiden mukaan.

Digia Enterprise sisältää valmiit ratkaisut tukkukaupan, elintarviketeollisuuden, konekaupan ja teollisuuden tarpeisiin.


Digia Enterprise on helppo omaksua ja käyttää

Tuntemuksemme suomalaisorganisaatioiden erityistarpeista yhdistettynä palvelumuotoiluosaamiseen on kaava, jolla kehitämme järjestelmää jatkuvasti helppokäyttöisemmäksi. Roolipohjainen käyttöliittymä ja mobiilikäyttöisyys ovat keränneet kiitosta käyttäjiltä.

Tarjoamme myös asiakaskohtaisia koulutuksia, joiden avulla käyttäjät voivat syventää ja tehostaa omaa Digia Enterprise -järjestelmän osaamistaan.

M-Filter Oy etsi vanhentuneen toiminnanohjausjärjestelmän tilalle uutta, modernia ratkaisua, joka olisi helppo omaksua. Toimitusjohtaja Kai Liesmaa kertoo videolla, miksi valinta oli Digia Enterprise.

Lue myös: Dementiawidget ja muita helppokäyttöisen ERPin tunnusmerkkejä >>

Kotimainen ERP-järjestelmä nopeasti käyttöösi

Toiminnanohjausjärjestelmän vaihto on iso hanke, joka vaikuttaa koko organisaatioon. Digia Enterprisen käyttöönotto onnistuu tavallisesti 4-8 kuukaudessa, kun perinteisesti ERP-hanke kestää 9-12 kuukautta. Nopea käyttöönotto on mahdollista, koska Digia Enterprise-järjestelmä on valmiiksi sovitettu eri toimialoille sopivaksi.

Digia Enterprisen suomalaisuus on asiakkaidemme arvostama piirre. Läheisyytemme ja tuen tarjoaminen suomeksi ovat merkittäviä tekijöitä palvellessamme kotimaisia yrityksiä. Digia Enterpriselle on myös myönnetty avainlippu suomalaisuuden merkiksi.

Avainlippu_Sininen_rgb.png

Välillä ERP-järjestelmän käyttöönotossa tarvitaan ripeämpää toimintaa, kuten Feonin tapauksessa. Digia Enterprise saatiin toimintakuntoon jo kolmessa kuukaudessa.

Feon Oy:n kehityspäällikkö Marko Kähkönen kertoo videolla, kuinka haastavassa aikataulussa onnistuttiin ja kuinka pahimmat pelot vältettiin.

Lue myös: Näin ERP-projekti onnistui 3 kuukaudessa >>

Monessa suomalaisessa yrityksessä kotimaisuus ja suomalaisen työn tukeminen ovat tärkeitä arvoja. It-kumppanin kotimaisuus on monelle asiakkaillemme olennainen asia.

RTV Yhtymän Yvonne Malin-Hult kertoo videolla näkemyksensä, millainen on hyvä IT-kumppani ja mikä merkitys on kumppanin suomalaisuudella.

Lue myös: Mitä merkitystä on ERP-järjestelmän kotimaisuudella >>


Digia Enterprise ohjelmistotuki

https://extranet.digia.com | support.enterprise@digia.com | 010 313 2700 | Tukipalvelumme on tavoitettavissa arkisin klo 8.30 - 16.30

Palvelumme