Microsoft Dynamics 365

Älykkäät liiketoimintasovellukset pilvessä

Microsoft Dynamics 365 tarjoaa liiketoiminnan kokonaisratkaisun yhdestä pilvestä paketoituna myynnin, palvelun, markkinoinnin, talouden ja toiminnanohjauksen sovelluksiksi. Ratkaisu mahdollistaa järjestelmän rakentamisen ja laajentamisen yritykselle sopivassa järjestyksessä ja tahdissa.

________  _

 

Digia kumppaninasi

Olemme tunnettu ja luotettu kumppani Microsoft-ratkaisujen toimittajana. Suomen yhtenä suurimmista Microsoft D365 -toimittajista meiltä löytyy kokemusta yritysten prosessien ja D365-liiketoimintasovellusten yhteensovittamisesta sekä luotettava projektitoimitusmalli sujuvaan pilvisiirtymään.

Pyrimme hakemaan valmiita ratkaisuja asiakkaidemme tunnistettuihin liiketoimintamahdollisuuksiin ja syventämään aktiivisesti tuntemustamme asiakkaidemme liiketoiminnasta.

D365 Sivulle 1.png

D365 Sivulle 2.png

D365 Sivulle 3.png

 

FY22 Inner Circle icon_08_Light Background.png


Tarjoamamme Microsoft Dynamics 365 -moduulit

 

Moduulit_365+PP.png

 

 

MicrosoftTeams-image.png

 

Laajat kokonaisvaltaiset toimitukset 

Vahvan Microsoft-osaamisemme lisäksi myös koko Digian laajuinen tarjoamamme auttaa meitä vastaamaan asiaikkaidemme haasteisiin muun muassa digitaalisten palveluiden, integraatioiden ja analytiikan palvelualueilla.

Voimme tarjota laaja-alaista asiantuntemusta skaalautuvasti sekä asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti kehittyen. Alla muutama esimerkki, joissa olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään Microsoft-tuoteperheen sekä muiden palveluidemme avulla:

woikoski-kuvitus-pyöreä.png

 

Woikoski uudisti koko liiketoimintansa

Woikoski uudisti Digian avulla koko liiketoimintansa, kun yhtiölle rakennettiin moderni digitaalinen alusta. Laajassa hankkeessa Woikoskelle rakennettiin uusi toiminnanohjausjärjestelmä, IoT-ratkaisu, data-analytiikkaa ja useita muita moderneja järjestelmiä.

Uutta digitaalista alustaa lähdettiin rakentamaan Digian kanssa, ja yhdessä käytiin läpi käytännössä kaikki Woikosken toiminnot ja prosessit. "Woikoskesta ei löydy montakaan nurkkaa, joita ei ole uudistettu", tiivistää hankkeesta Woikoskella vastannut projektipäällikkö Teija Hölttä.

Lue lisää asiakastarinastamme

 

 

Penope modernisoi liiketoimintaansa

Penope Oy päätti uudistaa lähes koko järjestelmäkokonaisuutensa varmistaakseen edellytykset digitaaliselle kehitykselle ja liiketoiminnalle. Järjestelmiksi he päättivät ottaa Microsoft Dynamics 365 -tuoteperheen ratkaisut monipuolisuutensa ja yhtenäisyytensä vuoksi.

Penope Oy suhtautui järjestelmäprojektiin digitalisaation ja tulevaisuuden liiketoiminnan perustan rakentamisena. "Saimme teknologisen pohjan liiketoiminnan kehittämiselle. Kiitos Digian, meillä on nyt teknologinen stäkki kunnossa", kommentoi Mika Heini, ICT-päällikkö, Penope Oy

Lue lisää asiakastarinastamme

Penope pyöreä.png

 

Ramirent-2560x340-10.png

Ramirent Finlandin koko liiketoiminta-alusta uudistettiin 

Digia vei läpi Ramirent Finlandin kokonaisvaltaisen toiminnanohjauksen ja taloushallinnon järjestelmäuudistuksen. Valtavassa kehitysprojektissa Ramirentille luotiin tehokas liiketoiminta-alusta, joka avasi paljon mahdollisuuksia liiketoiminnan ja digitalisaation kehittämiseen. 

"Tämä oli onnistunut projekti. Digian konsulteilla ja kehittäjillä oli koko ajan hyvä ote ja ymmärrys siihen, mitä ollaan tekemässä. He tekivät hyvää yhteistyötä meidän oman projektitiimimme kanssa", kommentoi Mikael Kämpe, Ramirent Finland Oy:n toimitusjohtaja. 

Lue lisää asiakastarinastamme

 

 

Tutustu referensseihimme: