microsoft-tausta.jpg

Microsoft Dynamics 365

Älykkäät liiketoimintasovellukset pilvessä

________  _

Microsoft Dynamics 365 tarjoaa liiketoiminnan kokonaisratkaisun yhdestä pilvestä paketoituna myynnin, palvelun, markkinoinnin ja toiminnanohjauksen sovelluksiksi. Ratkaisu mahdollistaa järjestelmän rakentamisen ja laajentamisen yritykselle sopivassa järjestyksessä ja tahdissa.

Digia kumppaninasi

Olemme tunnettu ja luotettu kumppani Microsoft-ratkaisujen toimittajana. Suomen yhtenä suurimmista Microsoft D365 -toimittajista meiltä löytyy kokemusta yritysten prosessien ja D365-liiketoimintasovellusten yhteensovittamisesta sekä luotettava projektitoimitusmalli sujuvaan pilvisiirtymään.

Pyrimme hakemaan valmiita ratkaisuja asiakkaidemme tunnistettuihin liiketoimintamahdollisuuksiin ja syventämään aktiivisesti tuntemustamme asiakkaidemme liiketoiminnasta.

Vahvuutenamme on Microsoft-osaamisemme lisäksi myös koko Digian laajuinen tarjoamamme muun muassa digitaalisten palveluiden, integraatioiden ja analytiikan palvelualueilla.

Microsoft-kompetenssit-1.png

Microsoft-kompetenssit-2.png

Microsoft-kompetenssit-3.png

Tutustu referensseihimme:

Tarjoamamme Microsoft Dynamics 365 -moduulit

Dynamics 365 for Finance and Operations auttaa modernisoimaan yrityksesi taloushallinnon, tuotannon ja toimitusketjun toiminnot ja kasvattamaan liiketoimintaasi.

Dynamics 365 for Customer Service vie asiakaspalvelusi uudelle tasolle! Tekoälyn ja 360 asteen näkymän avulla voit ennakoida asiakkaiden tarpeita ja tarjota mukautettua palvelua.

Dynamics 365 for Field Service on monipuolinen työkalu kenttähuollon tarpeisiin, joka auttaa resurssien optimoinnissa ja huollon ennakoimisessa.

Dynamics 365 for Sales antaa myynnillesi olennaiset tiedot ja työkalut vahvojen asiakassuhteiden luomiseksi. Pystyt ennakoimaan asiakkaiden tarpeita ja nopeuttamaan myyntisykliä.

Dynamics 365 Business Central on keskisuurille ja kasvaville yrityksille kehitetty monipuolinen talouden- ja tuotannonohjauksen ratkaisu. Business Central auttaa sinua hoitamaan hallinnolliset tehtävät nopeasti ja helposti, jotta voit keskittyä kokonaiskuvaan, ja tiimisi voi keskittyä asiakkaiden hoitamiseen.

Lue lisää

Dynamics 365 for Talent on työkalu yrityksesi HR-toiminnallisuuksien hoitamiseen. Paranna työnhakijakokemusta, sujuvoita perehdytysprosessia ja hallitse koko työsuhteen elinkaarta.

Tutustu referenssiin

Dynamics 365 for Project Service Automation auttaa projektien suunnittelussa ja toteutuksessa. Sen avulla pystyt muun muassa optimoimaan projektin resursseja sekä tekemään kannattavuusennusteita.

Dynamics 365 for Marketing tuo markkinoinnin toimenpiteiden toteutuksen osaksi Dynamics 365-kokonaisuutta. Sovelluksen avulla voit toteuttaa monikanavaisia kampanjoita, seurata liidien kulkua kontaktista kaupaksi ja kehittää markkinointiasi työkalun tarjoamien analyysien avulla.

Tilaa webinaaritallenne

Monikanavaisen kaupan saumaton kokonaisuus

Erityisesti vähittäiskaupalle kehitetyn Microsoft Dynamics 365 Commerce -ratkaisun avulla voit kehittää entistä parempaa asiakaskokemusta monikanavaisesti. Ratkaisu sisältää kaikki vähittäiskaupan toiminnanohjauselementit: kassat, ketjun ohjauksen, logistiikan ja taloushallinnon. Lue uutisesta, miten Sotka ja Asko -ketjut kehittävät monikanavaista asiakaskokemustaan Microsoft Dynamics 365 Commerce -ratkaisulla.

Monikanavainen kauppa vaatii yhtenäisiä prosesseja ja järjestelmiä.  Esittelimme ratkaisua yhdessä Microsoftin ja Episerverin kanssa blogissa ja webinaarissa.

Kiinnostuitko? Pyydä maksuton esittely.

Ota yhteyttä

unelmien-verkkokauppaa-ammattiostajalle-taustakuva.jpg