Tuotetiedonhallinta

Hallitse tuotetietosi entistä helpommin

Asiakkaat vaativat entistä tarkempaa, ajantasaisempaa ja relevantimpaa tietoa tuotteista.

Keskitetty tuotetiedonhallinta varmistaa tarkan ja ajankohtaisen tuotetarjonnan, jonka avulla erotut eduksesi kilpailijoista luomalla erinomaisen asiakaskokemuksen jokaisessa myyntikanavassa.

Hyvin toimiva tuotetiedonhallinta myös sujuvoittaa organisaatiosi sisäisiä prosesseja, kun tieto on saatavilla yhdestä paikasta.Toteutamme tuotetiedonhallinnan ratkaisumme:

Käyttötarpeesi mukaan

Ajantasainen tuotetieto siellä, missä sitä eniten tarvitset. Keskitetyn tuotetiedonhallinnan avulla keräät tiedot eri lähteistä, ja luokittelet, rikastat ja jakelet tiedot kaikkiin tarvittaviin järjestelmiin ja kanaviin.

Kanavasta riippumatta

Avullamme varmistat, että tuotetietosi on ajan tasalla ja saatavilla kaikissa kanavissa. Näin myös asiakaskokemuksesi säilyy eheänä.

Integroidusti

Integroimme tuotetiedonhallinnan ratkaisun organisaatiosi datalähteisiin ja julkaisujärjestelmiin. Integraatiot varmistavat tuotetiedon ajantasaisuuden.

Johtavilla teknologioilla

Tarjoamme tuotetiedonhallinnan ratkaisuksi johtavia Akeneo ja inRiver -tuotteita.

Saumattomasti

Tuotetiedonhallinta täydentää kaikkikanavaista palvelukokemusta ja auttaa luomaan eheän tarinan tuotteen takana.

Prosesseja tehostaen

Keskitetty tuotetiedonhallinta vapauttaa aikaa myyntiin, markkinointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen, kun tuotetieto löytyy yhdestä paikasta. Se sujuvoittaa organisaatiosi sisäisiä prosesseja ja nopeuttaa tuotteiden saamista markkinoille.Tuotetiedonhallinnan käyttöönoton kolme vaihetta:

1. Kartoitus

Millaista tuotetietoa organisaatiosi tuottaa? Mikä on tuotetiedonhallinnan rooli organisaatiossasi? Kartoitamme yrityksesi tuotetiedon nykytilan ja käyttötarpeet.

2. Määrittely

Mihin kanaviin tuotetietoa tarvitaan? Mistä lähteistä tietoa haetaan? Määrittelemme tuotetiedon hallinnan taustatiedot, prosessit, kanavat ja integraatiot.

3. Toteutus

Valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa sopivan tuotetiedonhallinnan ratkaisun kartoituksen ja määrittelyn perusteella. Autamme tuotetiedonhallinnan käyttöönotossa ja prosessien suunnittelussa.

Takaisin ylös