Episerver        Magento        Drupal

Menestyksekästä verkkokauppaa ja parempaa liiketoimintaa verkossa

Nykyaikaisen verkkokaupankäynnin ytimessä on käyttäjälähtöisesti suunniteltu ja toteutettu saumaton ja asiakaslähtöinen palvelukokemus.

Sen tavoitteena on ohjata asiakaskohtaamisia, palveluprosesseja ja koko arvoketjua verkossa niin, että palvelutarjoajan on mahdollista olla mukana asiakkaidensa ostoprosessissa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.Toteutamme verkkokaupparatkaisumme:

Käyttökokemus edellä

Suunnittelemme verkkokaupat yhdessä asiakkaan ja loppukäyttäjien kanssa parhaan käyttökokemuksen ja konversioasteen takaamiseksi.

Päätelaitteesta riippumatta

Varmistamme verkkokaupan toimivuuden käyttäjien edellyttämillä päätelaitteilla ja mahdollistamme sen hyödyntämisen ostoprosessin eri vaiheissa.

Integroidusti

Parannamme verkkokaupan palvelua ja ostokokemusta integroimalla sen organisaation liiketoimintajärjestelmiin.

Hyväksi havaituilla teknologioilla

Toteutamme laadukkaita, näyttäviä ja moderneja kuluttaja- ja ammattiostamisen verkkokauppoja ketterästi maailman johtavilla teknologioilla, kuten Magento, Drupal ja Episerver.

Saumattomasti

Toteutamme aidosti kaikkikanavaisen palvelukokemuksen hyödyntäen verkkokauppaa, digitaalisia palveluita ja myymäläverkostoa mahdollisimman tehokkaasti.

Konversio-optimoidusti

Kehitämme verkkokaupan sivuja ja sisältöjä liiketoimintatavoitteiden ja analytiikan pohjalta, sekä testaamme tehtyjen muutosten vaikuttavuuden ja tuloksellisuuden.Asiakaskokemuksen personointi

Jokainen vierailu verkkokaupassa on erilainen riippuen asiakkaasta.

Personoitu verkkokauppa tarjoaa asiakkaillesi elämyksellisiä asiointikokemuksia ja auttaa löytämään juuri heille sopivat tuotteet.

Tarjoamamme älykäs personointi perustuu RichRelevancen luomaan teknologiaan.

Tuotetiedonhallinta

Asiakkaat vaativat entistä tarkempaa, ajantasaisempaa ja relevantimpaa tietoa tuotteista.

Keskitetyllä tuotetiedonhallinnalla varmistat tuotteiden markkinointitiedon yhdenmukaisuuden.

Lue lisää tuotetiedonhallinnan ratkaisuistamme

InRiver-Logo-Final.png

TALLENNE

Kulutus muuttuu ja kauppa sen mukana

Brändit kehittävät omia kanavia ja kauppa hakee paikkaansa muuttuvassa maailmassa. Digia Digitalist Commerce Forumissa pureuduttiin syvälle kaupan kehityshaasteisiin.

Miltä tuntuu kehittää toimintamalleja ja -kulttuuria, valikoimaa, kanavia ja asiakaskohtaamisia alati muuttumassa maailmassa? Suomen parhaiden yritysten johtajat ja Digia kertovat.

Lataa tapahtumatallenneHaluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Takaisin ylös