verkkokaupankäynti.jpg

Verkkokaupankäynti

Pistemäisistä ratkaisuista monikanavaiseen verkkoliiketoimintaan

________  _

Moderni verkkokauppa palvelee asiakasta monikanavaisesti – kivijalassa asiointi ja verkkokaupassa vierailu ovat osa saumatonta kokonaisuutta. Parhaimmillaan monikanavainen verkkopalvelukokemus integroi taustajärjestelmät, osto- ja toimitusketjut sekä prosessit sujuvasti yhteen. Kumppanina Digia hallitsee tämän kokonaisuuden. Olisiko aika viedä teidänkin verkkokauppanne seuraavalle tasolle?Lomailu käynnistyy klikkaamalla – verkkopalvelun pitää pysyä asiakkaan vauhdissa

 

Holiday Club Resorts Oy toteutti Digian kanssa verkkokaupan uudistuksen, jonka tarkoituksena oli tehdä verkkokaupasta entistä nopeampi, monipuolisempi ja toimintavarmempi palvelu.

"Meillä oli paljon vaihtoehtoja ja pitkä kilpailutusprosessi. Totesimme, että Digian esittämä kokonaisuus vastaa parhaiten niitä asioita, joita oikeasti haluamme. Lähtökohtana oli se, että tarvitsemme hyvän Episerver-toimittajan", sanoo Anne Männistö, eCommerce Manager, Holiday Club Resorts Oy.

Lue lisää >>

holiday-club-kuvitus-pyöreä.png

Tarvitsimme nykyaikaisen verkkokaupan, joka mahdollistaa jatkuvan kehityksen myös tulevaisuudessa 

Anne Männistö, eCommerce Manager, Holiday Club Resorts Oywoikoski-kuvitus-pyöreä.png

 

Woikoski uudisti koko liiketoimintansa

 

Digian kanssa toteutetussa jättihankkeessa Woikoskelle uudistettiin yrityksen kokotoiminta. Yhtiölle luotiin esimerkiksi uusi asiakasportaali ja verkkokauppa Magento-ohjelmistolla.

"Woikosken ja Digian ammattilaiset istuivat koko projektin ajan ikään kuin samalla puolella pöytää, ja kaikilla oli vahva halu tehdä kokonaisuudesta hyvä. Jos tätä hanketta ei olisi tehty, ei yhtiö enää kauan täällä olisi", sanoo Clas Palmberg, hallituksen puheenjohtaja, Oy Woikoski Ab.

Lue lisää >>

 

Tuotantolaitosten rakentaminen on aivan lastenleikkiä tämän rinnalla

Sari Palmberg, Woikosken toimitusjohtaja Etra panostaa asiakasta aidosti palvelevaan monikanavaisuuteen

 

Etra on edennyt digitalisaatiopolullaan määrätietoisesti. Yrityksessä ei olla sorruttu pistemäisiin hankkeisiin vaan tehty aidosti ydinliiketoimintaa hyödyttävää digitalisointia ja verkkokauppauudistus on yksi näistä askelista.

Yksi jouhevamman toiminnan mahdollistajista ovat integraatiot, jotka yhdistävät toiminnanohjausjärjestelmän niin yrityksen muihin käytössä oleviin järjestelmiin kuin myös asiakkaiden ja toimittajien järjestelmiin.

Lue lisää >>

Etra-pyöreä.png

Digitaalisen kehityksen ansiosta tilaukset voidaan toimittaa nopeasti modernista automatisoidusta keskusvarastosta, tuotetiedot ja asiakasrekisteri ovat ajan tasalla toiminnanohjausjärjestelmässä, ja tilaushistoria on helposti asiakkaiden saatavilla

Mikael Etola, toimitusjohtaja, Etola-yhtiötDigia verkkokaupparatkaisujen toteuttajana

Muotoilemme seuraavan sukupolven digitaalisia asiakaskokemuksia

Vahva palvelumuotoilulähtöinen tulokulma varmistaa verkkokaupan käytettävyyden. Asiakastarpeiden huolellisen kartoituksen avulla palvelu suunnitellaan helposti käytettäväksi ja ostopolkua tukevaksi.  

Käyttäjälähtöisesti rakennettu verkkokauppa tarjoaa tukijalan myös liiketoiminnan kasvulle.

Lue lisää palvelumuotoilun osaamisestamme

Ohjaamme tuloksellisesti digitaalista liiketoimintaa

Jotta verkkoliiketoiminnasta saadaan maksimaalinen hyöty irti, kannattaa asiakasdataa soveltaa laaja-alaisesti verkkoliiketoiminnan kehittämisessä.

Analytiikan avulla tunnistat kehityskohteita ja kilpailukeinoja – se on apunasi niin markkinoinnin tehokkuuden mittaamisessa kuin konversioiden optimoinnissa.

Lue lisää analytiikan osaamisestamme

Rakennamme monikanavaiset kuluttaja ja B2B-verkkokaupparatkaisut

Tuloksellinen verkkokauppa huomioi pinnan lisäksi myös taustaprosessit. Kaunis käyttöliittymä ei lämmitä, jos osto pysähtyy virheelliseen varastosaldoon tai tilausprosessin ongelmiin. Siksi esimerkiksi toiminnanohjaus ja integraatiot ovat toimivan ja tuloksellisen verkkokaupan tukijalkoja.

Kokosimme tietopaketin siitä, kuinka rakentaa tuloksellista verkkokauppaa. Lähtökohtamme on, että verkkokauppaa kehitettäessä on ajateltava kaikkia asiakkaan käyttämiä kanavia: päädytään monikanavaisen asiakaskokemuksen äärelle.

Tutustu tietopakettiin

Tehostamme liiketoimintaasi tuotetiedonhallinnan avulla

Asiakkaat vaativat entistä tarkempaa, ajantasaisempaa ja relevantimpaa tietoa tuotteista. Keskitetty tuotetiedonhallinta varmistaa ajankohtaisen tuotetarjonnan, jonka avulla erotut eduksesi kilpailijoista erinomaisella asiakaskokemuksella jokaisessa myyntikanavassa.
 
Toteutamme tuotetiedonhallinnan käyttöönoton kaikki vaiheet: suunnittelun, toteutuksen, käyttöönoton ja ylläpidon, integraatiot tarvittaviin järjestelmiin ja  käyttäjien koulutuksen.
 

Toteutamme ostamisen ja myymisen mobiiliratkaisut

Asiakkaat ovat menneet mobiiliin – toisin sanoen bisneksesi on mennyt mobiiliin. Mobiili ei ole enää lisäpalvelu, vaan useimmiten asiakkaidesi pääasiallinen kanava. Digia auttaa asiakaslähtöisillä toteutuksilla varmistamaan, että tavoitat asiakkaasi ja saat mobiilista täyden liiketoimintahyödyn.

Meiltä löytyy vahva osaaminen mobiilisovellusten rakentamiseen - luultavasti sinultakin löytyy taskustasi rakentamamme sovellus. 

Tutustu mobiilipalveluihimme

Kumppanimme:

Logot yhdessä2.png

 

Woocommerse ja inRiver.png


Verkkokaupan ruokaympyrä.png