Skip to content

Digia on Microsoftin vuoden kumppani älykkäissä liiketoimintaratkaisuissa jo toisena vuonna peräkkäin

Ohjelmisto- ja palveluyritys Digia valittiin Microsoftin Vuoden Älykkäät liiketoimintaratkaisut / Dynamics 365 -kumppaniksi Suomessa jo toisen kerran peräkkäin. Tunnustus on jatkumoa viime vuonna Digialle myönnetylle palkinnolle ja kertoo Digian suoritustason jatkumisesta erittäin vahvana.

Digia on saavuttanut vahvaa kasvua Dynamics 365 -liiketoiminnassa kuluneen vuoden aikana. Samaan aikaan Digia on kehittänyt Microsoft 365- ja Sentinel-pohjaisen pilviratkaisun parantamaan ja varmistamaan asiakkaidensa turvallisuutta.

”Digia tuottaa strategiansa mukaan arvoa asiakkailleen toimimalla näkemyksellisenä ja luotettavana kumppanina verkottuvassa ja dataohjautuvassa maailmassa. Microsoft on Digian tärkein yksittäinen teknologiakumppani ja vahvuutemme on taito yhdistellä Microsoftin eri palveluita asiakastarpeen mukaan liiketoimintahyötyjen saavuttamiseksi. Vahvuuksiemme, kuten Azure-palveluiden, analytiikan, ERP-toteutusten sekä integraatio- ja palvelumuotoiluosaamisen kautta tuotamme asiakashyötyjä laajasti”, sanoo Digian toimitusjohtaja Timo Levoranta.

Digiassa tehdään ja tuetaan yhtiön osaamisen kautta suomalaista työtä Suomessa. Erityistä osassa hankkeita on voimakas suomenkielinen panostus, jonka ansiosta hankkeissa on myös menestytty erinomaisesti. Digia on asiakkaillensa luotettava ja turvallinen kumppani, joka on teknologisesti kehityksen kärjessä.

Yhteistyössä Microsoftin kanssa Digia on auttanut asiakkaita menestymään ja edistämään liiketoimintaa digitaalisten ratkaisujen avulla. Tässä muutama asiakasesimerkki:

  • Ramirent Finland on Suomen suurin rakennuskonevuokrausalan toimija, jolla on myös laaja palvelutarjonta. Digia vei läpi Ramirent Finlandin kokonaisvaltaisen toiminnanohjauksen ja taloushallinnon järjestelmäuudistuksen. Valtavassa kehitysprojektissa Ramirentille luotiin tehokas liiketoiminta-alusta, joka avasi paljon mahdollisuuksia liiketoiminnan ja digitalisaation kehittämiseen. Muutoksessa uudistettiin koko liiketoiminnan kriittinen it-perusta. Jatkossa Sycor.Rentalilla täydennetyllä Microsoft Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management -ratkaisulla pyöritetään koko Ramirent Finlandin vuokrausliiketoimintaa ja Microsoft Dynamics 365 Financella hoidetaan yhtiön taloushallintoa.
  • Case Fingrid – yksi suomalaisen yhteiskunnan kriittisimmistä toimijoista niin yhteiskunnan toiminnan kuin ilmastotoimienkin kannalta: Digia uudisti Fingridin taloushallinnon ja kehittää digitalisaatiota Fingridin strategisena kumppanina. Fingrid arvostaa Digian asiantuntemusta ja kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien rakentamisesta toimialalla ja Fingridille välttämättömän korkean tietoturvatason toteuttamisesta. Kokonaisratkaisun ytimenä on Microsoft Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management -ratkaisu, jota käytetään pilvestä. Iso merkitys Fingridille on Digian tarjoamalla suomenkielisellä palvelulla ja sillä, että digitaalisia resursseja voidaan pitää Suomen rajojen sisällä.

Lisäksi Microsoft on kutsunut Digia arvostettuun Microsoft Business Applications 2021/2022 Inner Circle -kumppaniverkostoon. Jäsenyys tässä eliittiryhmässä perustuu myyntisaavutuksiin, jotka asettavat Digian Microsoftin maailmanlaajuisen kumppaniverkoston kärkeen. Sisäpiirin jäsenet ovat toimittaneet asiakkaille korkeatasoisia ratkaisuja, jotka auttavat organisaatioita menestymään.

Microsoft palkitsee vuosittain Suomessa sekä maailmanlaajuisesti kumppaneitaan innovoinnista, digitalisaation edistämisestä ja erinomaisista asiakkaille tuotetuista teknologiaratkaisuista.

Lue lisää Microsoftin julkaisemasta uutisesta.


Lisätietoja:

Median yhteydenotot: communications@digia.com

 

Jukka Kotro, liiketoimintajohtaja, Business Platforms, Digia Oyj
P. 0400 497 886
jukka.kotro(a)digia.com 

 

 

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com