kumppanimme.jpg

Kumppanimme

Yhteistyössä parhaiden kanssa

Käytettävissämme ovat aina parhaat teknologiat, työkalut ja niihin liittyvä osaaminen.

________  _

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja Microsoft-teknologioihin perustuen


Microsoft on yli kymmenen vuoden ajan kuulunut Digian avainkumppaneihin. Tarjoamme asiakkaille Microsoftin teknologioihin perustuvia kokonaisvaltaisia ratkaisuja.

Kumppanuutta ohjataan ja kehitetään aktiivisesti Microsoftin kumppanuusohjelman puitteissa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman eheän, kokonaisvaltaisen ja päivittyvän ratkaisuvalikoiman.

Digian Gold-kompetenssit painottuvat sovelluskehitykseen, portaaliteknologioihin, pilviteknologioihin, CRM:ään sekä toiminnanohjaukseen. Lisäksi Digia syventää kumppanuutta korottamalla Silver-kompetenssejaan Gold-tasolle sekä tavoittelemalla kokonaan uusia kompetensseja.

Olemme saavuttaneet Microsoft Cloud Partner Program (MCPP) -kumppaniohjelmassa seuraavat tasot:

  • Solutions Partner for Data & AI (Azure)
  • Solutions Partner for Digital & App Innovation (Azure)
  • Solutions Partner for Business Applications

Microsoft competencies 09-2021 1.pngMicrosoft competencies 09-2021 2.pngMicrosoft competencies 09-2021 3.png

mcpp_Data_AI_Solutions_Partner.png

mcpp_app_innovation_azure.png

mcpp_dynamics.png

Low Code Specialization Partner.png


Edistykselliset pilviratkaisut Digian ja AWS:n kumppanuuden kautta

AWS on monivuotinen pilviratkaisuiden alustakumppani Digialle. AWS-palvelumme kattavat asiakkaan koko pilvimatkan strategian luomisesta arkkitehtuureihin, migraatioihin, modernisaatioihin ja jatkuviin palveluihin asti.

Digialla on noin sata sertifioitua AWS-osaajaa Suomessa ja määrä jatkaa kasvuaan nopeasti. Digia on AWS Advanced Consulting Partner ja meillä on mm. Well Architected-, AWS Public Sector- ja AWS Solution Provider -pätevyydet, joten käytössämme on uusin tieto, täysi kumppanituki ja pystymme auttamaan asiakaskuntaamme koko palveluportfolion laajuudelta.

AWS:n johtava teknologiaportfolio mahdollistaa edistyksellisten pilviratkaisuiden tuottamisen koko Digian laajaan asiakaskuntaan. Olemme toimittaneet kymmeniä AWS:n teknologioihin perustuvia ratkaisuita asiakkaillemme sekä julkiselle että yksityiselle sektorille.

Esimerkkejä asiakkaillemme tehdyistä AWS-pohjaisista ratkaisuistamme ovat mm. A-lehdet, Jääkiekon SM-liiga, Stockmann ja Finavia.

Tutustu pilvialustapalveluihimme

AWS.png


Syvä toimialaosaaminen Digian ja IBM:n kumppanuuden ydin


IBM on toiminut Digian teknologiakumppanina jo yli kymmenen vuoden ajan. Digia on IBM:n Gold Business Partner, ja on näin osoittanut ylivoimaista osaamista ja menestystä ratkaisujen toimittamisessa.

IBM:n teknologiaa sovelletaan esimerkiksi monikanavaisissa sähköisen asioinnin ratkaisuissa, integraation lisäarvotuotteissa ja -palveluissa sekä liiketoimintaa tukevissa toimialaratkaisuissa.

Digialla on yhteensä yli 100 integraatioasiantuntijaa, yli 30 sertifikaattia IBM integraatiovälineistä (mm. Broker, IIB, MQ ja DataPower) sekä useita asiantuntijoita myös seuraavilta alueilta: Cast Iron, API Management, BPM ja MQ MFT. Meillä on vahva osaaminen integraatiotekemisen ja DevOps-toimintamallin yhdistämisessä monitoimittajaympäristössä huomioiden asiakkaalla jo käytössä olevat toimintamallit ja käytännöt.

Gold-business-partnerTM.jpg

Ketterästi kehitetyt modernit ratkaisut ovat kumppanuuden yhteinen tavoite 


Progress on toiminut Digian teknologiakumppanina eri tuoteryhmissä jo yli 20 vuotta. Elite-tason kumppanuus perustuu tiiviiseen yhteistyöhön, kehittyvään Progress-osaamiseen sekä menestyneiden ratkaisujen toimittamiseen. Suomessa Digialla tuotetaan liiketoimintakriittisiä ratkaisuja ketterästi yli 100 Progress-asiantuntijan voimin.

Hyödyntämällä mm. Progress OpenEdge ja Kendo UI -tuoteperheiden moderneja teknologiaratkaisuja, pystymme pitämään ohjelmistot moderneina, alati muuttuvien toimintaympäristöjen vaatimuksia vastaavina ja operatiivista liiketoimintaa tukevina palvelukokonaisuuksina.


Dell Boomi - Kokonaisvaltainen integraatioratkaisu pilvipalveluna


Digia on Dell Boomin sertifioitu teknologiakumppani. Dell Boomi on iPaas-ratkaisu, joka on tarkoitettu pilvipohjaisiin järjestelmäintegraatioihin. Boomi on käytössä jo noin 6000 eri yrityksessä ympäri maailmaa.

Dell Boomi tukee järjestelmien ja sovellusten integraatioprosesseja pilvi-alustojen, SaaS-palvelujen ja on-premise -järjestelmien välillä. Dell Boomi on integraatiopalvelumalli, jonka kattamat palvelut mahdollistavat integraatioiden kehittämisen, toteuttamisen ja hallinnoinnin sekä on premise- että pilvisovellusten välillä.

Boomi-Logo-Clr.jpg


Splunk


Splunk on johtava operationaalisen älykkyyden alusta, jonka avulla voidaan kerätä, etsiä, monitoroida, analysoida ja visualisoida mistä tahansa lähteestä tulevaa laitedataa reaaliaikaisesti. Splunkin avulla autamme yrityksiä ja organisaatioita syventämään asiakas- ja liiketoimintaymmärrystään, pienentämään kyberturvallisuusriskejä, parantamaan palvelujaan ja vähentämään kustannuksia.

Splunk Premier Reseller -kumppanina tarjoamme kaiken tarvitsemanne Splunkin käyttöönottoon, jatkuvan toimivuuden varmistamiseksi ja ratkaisun kehittymiseksi, joko erillisenä kokonaisuutena tai osana laajempaa palvelutarjoamaa. Ratkaisuilla voidaan kattaa kaikki tarpeet lokienhallinnan perusvaatimuksista aina täysverisiin SIEM-ratkaisuihin vaatimuksiin asti ja ne antavat loistavia työkaluja GDPR-vaatimusten täyttämiseksi. Luonnollisesti kaikki on saatavilla sekä asiakaskohtaisena asennuksena, että pilviratkaisunakin.


OWS Finland Oy


OWS Finland on suomalainen edi-operaattori, joka tarjoaa ratkaisut mm. EDIFACT- ja XML- pohjaiseen, sähköiseen kaupankäyntiin, sähköiseen myynti- ja ostolaskutukseen sekä rahti- ja tullaussanomiin. OWS Finlandin avulla siirryt vaivattomasti sähköiseen sanomanvälitykseen. Toimimme OWS Finlandin kanssa läheisessä yhteistyössä.


Pipol


Pipol on globaali Microsoft Dynamics -ratkaisujen ja -palvelujen tarjoaja, joka on erikoistunut luomaan arvoa kansainvälisille organisaatioille. Pipol tarjoaa asiakkailleen maailmanlaajuisen organisaation tietotaitoa ja kokemusta, joka koostuu paikallisesti toimivista johtavista Microsoftin sertifioiduista ammattilaisista yli 75 maassa. Pipol-tuoteportfolioon kuuluu Microsoft Dynamics 365, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics 365 Business Centre ja yli 70 teollisuuskohtaista ratkaisua.

Pipol_square_no_payoff-1.jpg


K4 Analytics


K4 Analytics tarjoaa työkalun, jonka avulla tietoa voidaan syöttää takaisin tietokantaan yleisempien raportointityökalujen, kuten Tableau, QlikView ja PowerBI, kautta. Globaalin kumppaniverkostonsa kautta K4 Analytics tarjoaa ketterän ja disruptiivisen lähestymistavan analytiikkaan ja yritysten suorituskyvyn hallintaan.

Logo_K4_Vertical_800px.png


DynamicWeb

DynamicWeb is a Microsoft Gold Certified Partner and a world-leading provider of PIM, eCommerce, Marketing and CMS in one powerful Commerce Suite featuring standard integrations to Microsoft Dynamics ERP. With more than 20+ years in business and more than 12,000 websites developed, we have the experience and the software necessary to create powerful eCommerce solutions.

 

 

DW_Logo_RGB_Black.png


Optimizely.png

Optimizely


Optimizelyn ohjelmistoilla voidaan yhdistää sisältökeskeinen verkkopalvelu ja verkkokauppa liiketoimintaa ja asiakkaita palvelevaksi kokonaisuudeksi. Optimizelyn CMS soveltuu erityisesti laajojen, viestinnällisten verkkopalveluiden web-julkaisujärjestelmäksi, jonka kattavat digitaalisen markkinoinnin ominaisuudet auttavat verkkopalvelun sisältöjen, vaikuttavuuden ja tuloksellisuuden optimoinnissa.

Optimizely Commerce on verkkokauppajärjestelmä, joka integroituu saumattomasti Optimizely CMS -web-julkaisujärjestelmään. Sen avulla voidaan toteuttaa kaikilla päätelaitteilla hyödynnettäviä, sisältökeskeisiä verkkokauppoja, joiden avulla koko myyntiprosessi suoraviivaistuu ja tehostuu.

https://www.optimizely.com/ 

Magento

Magento - maailman edistynein verkkokauppa-alusta


Magento on maailman edistynein verkkokauppa-alusta. Se on täydellinen sähköisen kaupankäynnin ratkaisu yrityksille, jotka haluavat ottaa irti täyden hyödyn heidän online-kanavista. Magento on paketti verrattomia ominaisuuksia höystettynä korkeatasoisella tuella ja lähes rajattomalla joustavuudella.

Olemme Magenton Enterprise-tason kumppani, ja ensimmäinen virallinen suomalainen kumppani. Magento on maailman nopeiten kasvava verkkokauppa-alusta, jota käyttävät useat maailman tunnetuimmat brandit. Tarjonnassamme on koko Magento-tuoteperhe – Magento Community Edition ja Magento Enterprise Edition.

Alustaa käyttävät kansainvälisesti mm. The North Face, Gant, Fred Perry, Jack Wolfskin, Jack Russell, Skype, Samsung, Toms, Hermés, Louis Vuitton, Yves Rocher, MyDeco, Björn Borg, Villeroy & Boch ja Rovio (Angry Birds online shop).

https://magento.com

inRiver

inRiver - hallitse tuotetietosi tehokkaasti


inRiver suunnittelee ja kehittää ohjelmistoa, joka tekee korkealaatuisen tuotetiedon hallinnasta helpompaa, nopeampaa ja kustannustehokkaampaa. inRiver on erittäin voimakkaasti kasvava ruotsalainen yritys, jonka on sanottu olevan osa “Ruotsin Silicon Valleyta”. Tinkimättömällä työllään inRiver on hankkinut asemansa johtavana ohjelmistoyrityksenä tuotetiedon hallinnan parissa. 

Olemme inRiverin sertifioitu kumppani Suomessa. InRiver on johtava PIM-toimittaja ja se tarjoaa uuden sukupolven tuotehallinnan järjestelmiä monikanavaiseen liiketoimintaan. 

www.inriver.com

Partner of the year

 

 

 

 


 RichRelevance

RichRelevance - älykästä personointia


RichRelevance on globaali markkinajohtaja älykkäässä personoinnissa ja heidän asiakaskuntaan kuuluvat maailman suurimmat verkkokaupat. ’Kollektiivisen älykkyyden hyödyntämiseen’ perustuvan tuotteen avulla on mahdollista kasvattaa verkkokauppasi keskiostosta ja parantaa personoitua asiakaskokemusta. Tietysti alustariippumattomasti.

Olemme RichRelevancen luotettava kumppani Suomessa. Me tunnemme RichRelevance -teknologian ja toiminnallisuudet parhaiten tässä maassa. Olemmekin toteuttaneet jo useita menestyksekkäitä projekteja RichRelevance -teknologialla.

www.richrelevance.com

Muita kumppaneita

Logentia HiGH Software Globe Software Unifaun
Solasys Google Cloud