CAse Reima

Rikkaampaa ja yhtenäisempää tuotetietoa keskitetyllä tuotetiedonhallinnalla


Reimalla on yli 70 vuoden kokemus toiminnallisten lastenvaatteiden suunnittelusta. Reima suunnittelee vaatteita, jotka sopivat kaikenlaisiin sääolosuhteisiin ja joissa on mukava leikkiä. Reiman tuotteita myydään yli 25 maassa.

Digia toteutti Reimalle inRiver PIM-järjestelmän, jonka tavoitteena oli keskittää tuotetiedonhallinta yhteen järjestelmään sekä harmonisoida tuotetiedon rikastusprosessi. PIM -järjestelmä mahdollistaa sesonkivaihtuvien tuotteiden yhtenäisen rikastetun monikielisen tuotetiedon hallintaprosessin ja ajantasaisen tuotetiedon käytön joustavasti eri kanavissa, kuten verkkokaupoissa seitsemässä eri maassa sekä asiakas- ja kumppanimarkkinoinnissa.

Projektin ensimmäisessä vaiheessa tehtiin PIM -järjestelmän käyttöönotto ja integraatio Reiman Hybris -verkkokauppajärjestelmään sekä mediapankkiin. Lisäksi järjestelmään räätälöitiin erillinen export-työkalu, jolla pystytään vastaamaan joustavasti Reiman asiakkaiden kasvaviin tuotetietotarpeisiin.

mita-teimme.pngMitä teimme

milla-teimme.pngMillä teimme

  • inRiver

Reima elää tuotetiedosta ja siksi PIM järjestelmä on tärkeä osa liiketoimintaamme ja sen monikanavaistamista. Digia toteutti projektin ammattimaisesti aikataulussa ja budjetissa. Tästä on erittäin hyvä jatkaa seuraaviin vaiheisiin, koska haluamme ehdottomasti hyödyntää Inriverin kyvykkyyksiä jatkossa vieläkin laajemmin.

Janne Kilponen, IT Director, Reima Oy