CASE SHT-Tukku

Monikanavaista palvelua verkkokaupan avulla


SHT-Interior on SHT-Tukku Oy:n alainen tukkukauppa, jonka monipuolinen tuotevalikoima koostuu kukkakauppa- ja puutarha-alan tarvikkeista, pakkaustarvikkeista sekä sisustus- ja somistustuotteista. Yritys palvelee niin erikoiskaupan kuin suurketjujenkin tarpeita koko maan kattavalla myyntiverkostolla.

Digian toteuttama B2B-verkkokauppa (www.sht-interior.fi) palvelee SHT-Tukun laajaa asiakaskuntaa monikanavaisesti. Responsiivisen, kaikilla eri päätelaitteilla toimivan verkkokaupan taustalla on Magenton teknologia.

Verkkokaupan myötä tuotteet ovat helposti löydettävissä ja vertailtavissa. Verkkokaupasta tilatut tuotteet voidaan toimittaa suoraan yritykseen tai tilaus voidaan noutaa tilauksen lähimmästä SHT-Interiorin palvelupisteestä asiakkaan toivomallaan tavalla. Integraatio yrityksen ERP-järjestelmään mahdollistaa tuotetietojen, hintojen ja varastosaldon ajantasaisuuden.

mita-teimme.pngMitä teimme

milla-teimme.pngMillä teimme

  • Magento Community Edition

shttukku_mockup.jpg

Digian asiantuntijat pystyivät kartoittamaan tarpeemme todella tehokkaasti, antoivat runsaasti vinkkejä ja neuvoja. Digia piti aikatauluista sekä projektin etenemisestä hyvää huolta. Nyt meillä on hyvin toimiva verkkokauppa, myynti on kehittynyt positiivisesti koko ajan ja mikä parasta pystymme koko ajan kehittämään verkkokaupan toimivuutta sekä ominaisuuksia yhdessä Digian asiantuntijoiden kanssa.

Pasi Hirviniemi, Tukkuliiketoiminnan johtaja, SHT-Tukku Oy