Case Vilpe

Verkkokaupan ja tuotetiedonhallinnan yhteispeli monipuolistaa toimintaa


VILPE on moderni ja kasvava suomalainen rakennusalan yritys, joka kehittää ja valmistaa nykyaikaisen rakentamisen tarpeisiin katon lisätarvikkeita.

Digia toteutti VILPElle suljetun, kansainvälisen B2B-verkkokaupan, joka toimii tuotekatalogina useissa maissa. Lisäksi VILPElle toteutettiin PIM-järjestelmä, jonka avulla verkkosivuille tuotiin yrityksen tuotevalikoima helposti, joustavasti ja kustannustehokkaasti. Ratkaisussa verkkokauppa on integroitu PIM-järjestelmän lisäksi myös yrityksen ERP-järjestelmään.

milla-teimme.pngMillä teimme

  • Magento Community Edition
  • inRiver
sktuote_mockup.jpg

Annoimme haasteen tuotetiedon hallinnasta paikalliselle IT-asiantuntijalle, joka suositteli inRiverin PIM-järjestelmää markkinoinnin taustajärjestelmäksi. Nyt meillä on luotetun paikallisen kumppanin tuki ja asiantuntemus lähellä sekä joustava järjestelmä, jota voimme käyttää monella tavalla tuotevalikoiman viestimiseen asiakkaillemme. Aloitimme projektin verkkosivuista, mutta tulevaisuudessa käytämme inRiveriä myös markkinointimateriaalien toteuttamisessa. Meille on myös tärkeää, että tieto on aina ajan tasalla jokaisessa päätelaitteessa.

Jonas Lindeman, Myyntijohtaja, VILPE Oy