Case VV-Auto Group

Brändikohtaisiin tarvikkeisiin, vaatteisiin ja varusteisiin erikoistuneet varustekaupat


VV-Auto Group Oy on suomalainen henkilö-, kuorma- ja linja-autojen maahantuoja, joka toimii laajan yhteistyöverkostonsa ansiosta koko Suomen laajuisesti. Perinteisten liikkeiden ja myymälöiden lisäksi VV-Auto Group halusi laajentaa palvelunsa kattavammin verkkoon, palvellakseen entistä paremmin asiakkaitaan. Projektin tavoitteena ja tahtotilana oli alusta alkaen varustekauppa, joka erikoistuu brändikohtaisiin tarvikkeisiin, vaatteisiin ja varusteisiin.

Digia toteutti yritykselle responsiivisen Magenton teknologiaan perustuvan verkkokaupan, joka mahdollistaa brändikohtaisten varustekauppojen yhdistämisen yhteen ja samaan järjestelmään. Verkkokauppa integroitiin lisäksi muun muassa VV-Auto Groupin ERP-järjestelmään ja OmaAuto-kirjautumispalveluun.

mita-teimme.pngMitä teimme

milla-teimme.pngMillä teimme

  • Magento Community Edition
  • Google Cloud Platform (GCP)
vvauto_mockup1.jpg

VV-Auton tavoitteena on tarjota palveluitaan monikanavaisesti, hyödyntäen yhtä aikaa sekä laajaa verkostoaan, että digitaalisia palveluitaan. Digian ratkaisu tarjoaa meille mahdollisuuden palvella entistä monipuolisemmin asiakkaitamme verkossa. Projektin onnistumisen taustalla olivat motivoituneet ammattitaitoiset tiimit sekä moderni alusta, joka mahdollisti ketterän kehittämisen projektimallin mukaisesti. Digian osaaminen sekä teknologiasta että digitaalisesta kaupankäynnistä auttaa meitä myös jatkossa viemään varustekauppojen asiakaskokemusta eteenpäin.

Pekka Vaittinen, Tietohallintopäällikkö, VV-Auto Group Oy