Digia-Financial-Systems-tausta.jpg

Digia Financial Systems

Monipuolinen ratkaisu finanssialan toimijoille

________  _

Finanssialan toimijoita ravistelevat monenlaiset muutosvoimat. Digitalisaatio ja teknologinen kehitys, asiakkaiden kasvavat vaatimukset, muuttuva sääntely ja koko ajan koventuva kilpailu luovat muutostarpeita liiketoiminnalle.

Prosessien automatisointi ja pilvipalvelujen hyödyntäminen ovat keinoja kustannusten hillitsemiseksi ja tarvittavan muutosnopeuden saavuttamiseksi. Samaan aikaan tarvitaan digitaalisia palveluita asiakastarpeisiin vastaamiseksi.

Vankan pohjan tässä muutoksessa tarjoaa Digia Financial Systems, joka on Pohjoismaiden laajimpia finanssialan järjestelmäkokonaisuuksia. Moduuleista koostuva järjestelmä soveltuu eri kokoisten toimijoiden käyttöön. Tarvitset vain yhden järjestelmän liiketoimintasi pyörittämiseen.


Miksi Digia Financial Systems?

Tienraivaajasi kotimaiseen ja eurooppalaiseen sääntelyviidakkoon

Järjestelmän kehitys tehdään Suomessa, suomalaiset asiakkaat ja viranomaisraportoinnit huomioiden. Tiedämme, kuinka regulaatiovaatimuksiin vastataan – niin, että olet valmis myös seuraavan sääntelymuutoksen osuessa kohdalle.

Skaalautuva järjestelmäkokonaisuus liiketoimintasi tukena

Digia Financial Systems rakentuu moduuleista erilaisten ja erikokoisten toimijoiden tarpeisiin. Kun liiketoimintasi kehittyy, järjestelmäkokonaisuus kehittyy mukanasi ja antaa vakaan pohjan, jolle rakentaa uutta.

Mukana haasteissasi juuri nyt

Toimintaympäristön vaatimukset muuttuvat tiuhaan. Laaja käyttäjäkunta ja aktiiviset käyttäjätyöryhmät takaavat, että erilaiset markkinamuutokset ja sääntelyuudistukset huomioidaan järjestelmän kehityksessä.

Palvelumme

DiFS-tuotteet itsellesi

Perinteinen toimitusmalli, jossa ohjelmisto asennetaan asiakkaalle lisenssiä vastaan.

DiFS-tuotteet palveluna

Vastaamme palvelun tuottamiseen tarvittavien järjestelmien ja teknisten ympäristöjen hallinnasta.

Prosessit palveluna

Voimme tuottaa palveluna kaikki prosessit, jotka eivät ole Finanssivalvonnan mukaan toimiluvanvaraisia.

Digia Back Office

Tarjoamme finanssialan toimijoille back office -palveluiden ulkoistuksen.