bannerikuva-2.png

Mendix

Nopeampaa sovelluskehitystä low-code-alustalla

Mendix tarjoaa yrityksesi käyttöön monipuolisen low-code-kehitysalustan, jolla liiketoiminta-asiantuntijat voivat osallistua sovellusten kehittämiseen tai prosessien automaattisointiin IT-osastosi tukena.

________  _

Vahvuudet

  • Nopea ja ohjattu kehitys visuaalisella mallinnustyökalulla

  • Avoin alusta, jossa on out-of-the-box kattavat laajennus- ja integraatiokyvykkyydet

  • Sisäänrakennettu React Native -framework, jolla luodaan lumoavaa käyttäjäkokemusta erityisesti Android- ja iOS-laitteille

  • Oletuksena syntyvät pilvinatiivit sovellukset, jotka toimivat kaikissa ympäristöissä

  • Sisäänrakennetut työkalut yhteistyöhön ja kommunikointiin

  • Sovellusten saumaton elinkaaren, suorituskyvyn ja laadun hallinta

  • Responsiiviset käyttöliittymät käyttäjäkokemuksen parantamiseksi

  • Ensimmäinen tekoälyä hyödyntävä kehitysavustaja kehitysprosessin tehostamiseksi

 

 

Mendixillä on vahva ja kukoistava 
yli 180 000 jäsenen yhteisö

Mendixissä sinun ei tarvitse kehittää kaikkea alusta alkaen, vaan voit hyödyntää yhteisössämme valmiita rakennettuja uudelleenkäytettäviä moduuleja ja laajennuksia, jotka on saatavilla Mendixin marketplacessa.

Siirry Marketplaceen >>siemens-busines-black.pngMendix_Digia.jpg

 

Mendix valitsi Digian pohjoismaiden parhaaksi pilvikumppaniksi  

Mendix valitsi Digian Top Cloud Partner in Nordic Region for FY21 -palkinnon saajaksi. Palkinto korostaa niitä panostuksia ja tuloksia, joita Digia on saavuttanut Mendixin low-code-alustalla pohjoismaissa.  

Lue lisää täältä


Käyttökohteet

Mobiilikehittäminen


Natiivit mobiilisovellukset nopeasti ja kerralla oikein

Natiivien mobiilisovellusten rakentaminen käy Mendixillä yhtä helposti kuin verkkosovellusten rakentaminen. Mendix renderoi natiivisovellukset React Nativena, mikä mahdollistaa iOS- ja Android-sovellusten toimimisen yhdellä koodipohjalla. Samalla voit hyödyntää samaa mallia ja sovelluslogiikkaa kuin verkkosovelluksessasi. Mendixin avulla saat natiivit mobiilisovellukset asiakkaiden ja työntekijöiden käyttöön nopeasti ja skaalattavasti.

Progressive Web Apps

Progressive web apps (PWA) tarjoaa mobiiliselainkokemuksen varmalla suorituskyvyllä, offline-ominaisuuksilla sekä laiteintegraatioilla. Paikallisesti asennetut ja laitteen aloitusnäytöltä käynnistetyt PWA:t parantavat suorituskykyä vähentämällä yhteyksiä taustapalvelimelle. Käyttäjä saa natiivin kokemuksen ilman riippuvuutta mobiilisovelluskauppasta.

Kun sekä PWA:ta että natiivisovelluksia tarvitaan, voit hyödyntää samoja malleja, taustapalveluita ja sovelluslogiikkaa molempiin, eikä pyörää tarvitse keksiä uudelleen.

mobiilikehittaminen.pngautomatisointi.png

Liiketoimintakriittisten ydinjärjestelmien ja prosessien automatisointi

 

Rakenna yhdessä ja räätälöi käyttökokemus

Yhteistyöhön perustuva low-code-alusta mahdollistaa niin liiketoiminnan asiantuntijoiden kuin käyttäjienkin osallistamisen kehitykseen. Kehittäjät, liiketoiminnan asiantuntija ja käyttäjät voivat työskennellä yhdessä, puhua samaa kieltä ja jalostaa ratkaisuja jatkuvasti liiketoiminnan kehittyessä ja tarpeiden muuttuessa.

Hyödynnä dataa ja käytä samoja komponentteja uudelleen

Pääsy luotettavaan ja ajantasaiseen dataan on prosessien automatisoinnissa olennaista. Mendix tekee työnkulkujen, integraatioiden ja komponenttien uudelleen hyödyntämisestä helppoa.Vanhojen järjestelmien modernisointi low-coden avulla


Olitpa päivittämässä kriittisiä liiketoimintaprosesseja tai rakentamassa ne täysin uudelleen, Mendixin alustalla voit korvata, modernisoida ja laajentaa vanhoja ydinjärjestelmiäsi ja -sovelluksiasi:

Laajenna järjestelmäsi ominaisuuksia

Ylläpidä ydinjärjestelmääsi ja rakenna avoimia sekä laajennettavia sovelluksia, jotka ovat helposti integroitavissa. Mendixin avulla voit laajentaa nykyisiä järjestelmiäsi liiketoimintaa tukevasti.  

Siirry moderniin arkkitehtuuriin

Kehitä modernisia sovelluksia korvaamaan vanhat järjestelmäsi asteittain. Mendixin avulla yrityksesi voi kehittää moderneja järjestelmiä hallitusti.

Korvaa nykyiset järjestelmät

Modernisoi järjestelmäsi pala palalta. Muutoksen virtaviivaistamiseksi voit kohdentaa ensin keskeisiin komponentteihin tai palveluihin ja poistaa vanhat vastaavat järjestelmäosat sitä mukaa, kun uusia sovelluksia otetaan käyttöön. Voit myös hyödyntää Java-koodilla toteutettuja liiketoimintasääntöjä uudessa järjestelmässä.

modernisointi.png 

Mendix - alusta myös tulevaisuuden tarpeisiin 

 

Mendix kehittyy alustana liiketoimintasi mukana ja pystyy vastaamaan myös tulevaisuuden tarpeisiin ja haasteisiin. Kehittyvän teknologia-alustan avulla voit varmistaa, että organisaatiosi teknologiat vastaavat liiketoiminnan tarpeisiin myös tulevaisuudessa:

Pienennä kuluja

Maksimoi yrityksesi kehitys pienemmillä käyttökustannuksilla, korkeammalla tuottavuudella, täydellä omavalvonnalla ja nopealla käyttöönotolla.

Pidä koko henkilöstö mukana

Ota mukaan sekä liiketoiminnan että IT:n asiantuntijat. Low-code on intuitiivinen ja se kannustaa yrityksesi työntekijöitä IT-taustasta riippumatta osallistumaan prosessien tai sovellusten kehittämiseen.

Skaalaa pilvinatiivilla arkkitehtuurilla

Kehitä joustavia ja skaalautuvia sovelluksia, jotka kasvavat yrityksesi mukana. Mendix on heti skaalattavissa.

Hallitse useaa pilveä

Modernisoi kaikkialla – yksityisessä, julkisessa ja hybridipilvessä, on-premise-vaihtoehtoa unohtamatta. Mendixin avulla saat täyden pilvivapauden.

Rakenna avoimesti ja laajennettavasti

APIen avulla integroit saumattomasti olemassa oleviin järjestelmiisi, CI/CD pipelineihin sekä automaatio-ohjelmistoihin. Mendix on avoin ja laajennettavissa kaikilla tasoilla.

Tarjoa paras mahdollinen käyttökokemus

Rakenna yhtenäisiä, monikäyttöisiä sovelluksia, jotka tarjoavat poikkeuksellisia käyttökokemuksia mobiiliin, verkkoon tai molempiin.