verkkopalvelut.jpg

Verkkopalvelut

Näyttäviä verkkopalveluja käytettävyys keskiössä

________  _

Autamme sinua näkymään verkossa. Jotta saat verkosta kaiken hyödyn, palveluiden pitää olla muotoiltu asiakkaille ja heidän tarpeittensa ehdoilla. Järjestelmän tulee myös olla rakennettu siten, että pystyt seuraamaan kuluttajien käytöstä ja muokkaamaan palvelua sen mukaisesti. Palvelu pitää olla käytössä ja toimia moitteettomasti vähintään mobiililla ja läppärillä, miksei myös infonäytöllä tai hissin seinältä. Palkittujen verkkopalvelujemme avulla miljoonat ihmiset ovat saaneet helpotusta arkeensa.kuva4_ympyra.png

 

Mitä moderni verkkopalvelu sisältää?

Verkkopalvelu on yksinkertaisimmillaan sivusto, jolla viestit palveluistasi niistä kiinnostuneille. Viestinnän mahdollistajana voi olla sisällönhallintajärjestelmä, jonka avulla luot ja muotoilet viestisi itse ilman teknistä kumppania. Mikäli myyt palveluita ja tuotteita verkossa merkittävässä määrin tulet tarvitsemaan rinnalle verkkokaupan.

Tässä yhteydessä verkkopalvelusi on jo kokonaisvaltaisempi järjestelmä, koska mukaan tarvitaan taustajärjestelmiä, jotka integroidaan huomaamattomasti taustalla muodostamaan saumattoman käyttökokemuksen. Digialta löytyy laajaa osaamista myös mm. analytiikan, integraatioiden sekä korkean turvallisuuden ratkaisuista, joten voimme vastata skaalautuvasti organisaatiosi tarpeisiin. 

Ennen kuin tekniikan ihmiset pääsevät valitsemaan modernit toteutustyökalut, aloitamme yhteisen matkamme palvelumuotoilun keinoin selvittämällä kenelle olemme tekemässä ja miksi. Selvitämme mitkä prosessit ja muut voimat ovat vaikuttamassa hankkeeseemme - unohtamatta ihmistä.

 

Matkustamisen palvelut yhdessä sovelluksessa         

HSL:n mobiilisovellus on parissa vuodessa vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suosituimmista sovelluksista. Digia on ollut mukana kehittämässä sovellusta syksystä 2017 lähtien ja vastaa nykyään HSL:n kumppanina sovelluksen kehityksestä ja ylläpidosta.

HSL-sovellusta kehitettiin alun perin monitoimittajaympäristössä ketterän kehittämisen periaatteita noudattaen. HSL halusi kuitenkin nopeuttaa kehityssykliä, ja tätä lähdettiin tavoittelemaan keskittämällä tekninen kehitysvastuu yhdelle kumppanille – Digialle.

Lue lisää >>

HSL-kuva.png

Digian kehittäjät ovat ihan avainroolissa, kun sovellusta kehitetään yhä asiakaslähtöisempään suuntaan.
Timo Kiiveri, konseptin omistaja, HSLNäin toteutamme verkkopalvelut 1. Lähtökohtana liiketoiminnallinen tavoite 


Koosta riippumatta verkkopalveluillasi on oltava selkeä liiketoiminnallinen rooli ja tavoitteet. Toimintaympäristön ja markkinoiden tuntemus luovat vahvan pohjan projektin ja verkkopalvelun onnistumiseen.

Teemme työtä myös pinnan alla ja Digian pilviasiantuntijat auttavat luomaan järjestelmälle toimintaympäristön riippumatta siitä, minkä pilven valitset.

2. Käyttäjä keskiössä


Liiketoiminnalliset tavoitteesi voivat toteutuvat vain, jos käyttäjät ottavat palvelun omakseen. Tämä vaatii asiakkaan ja hänen käytöksensä ymmärtämistä. Digian asiakaslähtöisen suunnittelun avulla löydämme yhdessä vastaukset kysymyksiin kuten: kenelle sovellus on tarkoitettu ja miksi se on hänelle arvokas. Järjestelmän käyttöä tulee jatkossa myös seurata ja palvelua optimoida, jotta voimme parhaalla tavalla palvella käyttäjää.

3. Suunnittelusta toteutukseen


Käyttäjälähtöisen suunnittelun jälkeen toteutamme itse järjestelmän. Teknologioiden ja työkalujen valintaan siirrytään vasta sen jälkeen, kun meillä on ymmärrys toimintaympäristöstäsi.

4. Mielenrauhaa ylläpidosta


Palvelun elinkaari ei pääty toteutusprojektin lopetuspalaveriin. Maailma muuttuu askel kerrallaan tai aina tapahtuu jotain yllättävää.

Digian ylläpitopalvelut tuovat sinulle mielenrauhaa, tapahtui palvelussa sitten jokin yllättävä häiriö tai pieni päivitys konepellin alle tulevaisuuden turvaksi. Me valvomme palvelua sinun puolestasi.

Lue lisää