Skip to content

Case Trimble

Trimble Forestry Europe laajensi NetSuite-ratkaisuaan

Trimble Forestry Europe halusi käyttöönsä NetSuiten taloudenohjausratkaisun. Digia oli toimittanut NetSuiten kahteen Trimble Forestry Europeen yhdistyneeseen yritykseen, joten teknologia- ja kumppanivalinta oli helppo tehdä aiemman hyvin sujuneen yhteistyön pohjalta.

 

Digian NetSuite-tiimi toimitti Trimble Forestry Europelle NetSuite OneWorld -taloudenohjausratkaisun.

“Teemme metsäalan tarpeisiin it-ratkaisuja, jotka helpottavat ja tehostavat työntekoa", kertoo Trimble Forestry Europen talousjohtaja Leena Kelhu.

"Aiemmin toteutetut Trimble Forestry Finlandin ja Trimble-konserniin liittyneen Silvadatan taloudenohjausratkaisut antoivat meille hyvän kuvan Digian NetSuite-tiimin SKY-yksikön osaamisesta ja NetSuitesta ratkaisuna. Kun kolme yritystämme yhdistyi yhdeksi, se edellytti myös taloushallinnon järjestelmän yhtenäistämistä, joka tehtiin vaiheittain. Digian NetSuite-tiimi kykeni tähän sopimassamme tavoiteaikataulussa ja budjetissa", hän jatkaa.

"Vaikka olemme itse ohjelmistoliiketoiminnassa vahvasti mukana, halusimme jatkaa valitulla linjalla ja tukeutua maailman johtavaan pilvitaloudenohjaukseen. Suutari pysyköön lestissään", hän naurahtaa.

Mitä teimme

 

Millä teimme

 

Yhteistyö on sujunut puolin ja toisin mutkattomasti. Uskomme ymmärtävämme hyvin toisiamme ja meille molemmille tärkeitä asioita. Niistä kommunikointi on ollut avointa ja selkeää. Yhteistyöllä on luja pohja ja sellaista kumppanuutta on hyvä edelleen kehittää

Leena Kelhu, talousjohtaja, Trimble Forestry Europe

NetSuite OneWorld tukee yhtenäisten prosessien käyttöä eri maissa

NetSuite OneWorld tarjoaa reaaliaikaisen ja yhtenäisen globaalin liiketoiminnan hallinta-alustan kansainvälisille yhtiöille, joilla on useita tytäryhtiöitä. OneWorld auttaa monikansallisia yrityksiä virtaviivaistamaan tytäryhtiötoimintojaan ja tuottaa reaaliaikaista läpinäkyvyyttä paikallisella, alueellisella ja pääkonttoritasolla. NetSuite OneWorldin avulla yritykset voivat kehittää liiketoiminnan vakioprosesseja ja ottaa ne käyttöön kaikissa liiketoimintayksiköissä ja tytäryhtiöissä vaivatta.

"Haluamme varmistaa prosessien ja parhaiden käytäntöjen käytön kaikissa toimipaikoissamme eri puolilla maailmaa. Tämä on omiaan lisäämään tuottavuutta ja kannattavuutta", Leena Kelhu toteaa.

NetSuite-ratkaisu kiinnostaa laajemminkin

"Forestry-divisioona tukeutuu ainoastaan Oracle-yhteensopiviin ratkaisuihin", kertoo divisioonan talousjohtaja Darcy Bennett.

"Toteutukset Suomessa ovat saaneet meidät kiinnostumaan NetSuitesta laajemminkin", hän jatkaa.

Asiakkaalle valitaan aina paras vaihtoehto

Asiakkaan ollessa tyytyväinen operatiivisen ohjauksen nykyjärjestelmiin, Digian NetSuite tiimi päätyi talouden NetSuite One World – ratkaisuun, vaikkakin NetSuite tarjoaa kaikki nykyaikaiset pilvityökalut koko prosessiin liidistä kirjanpitoon.

"Yhteistyö on sujunut puolin ja toisin mutkattomasti. Uskomme ymmärtävämme hyvin toisiamme ja meille molemmille tärkeitä asioita. Niistä kommunikointi on ollut avointa ja selkeää. Yhteistyöllä on luja pohja ja sellaista kumppanuutta on hyvä edelleen kehittää", toteaa Leena Kelhu.

Lue myös aiemmin julkaistu asiakastarina Trimble Forestry Finlandin NetSuite-käyttöönotosta