Skip to content

Digian
asiantuntijaverkostot

Meiltä löydät spesifiä bisnes-, design- ja teknologiaosaamista joustavasti juuri oman tarpeesi mukaan joko lyhyempiin tai pidempiin toimeksiantoihin. 
brand_image11

Lähes 15 000 ammattilaista palveluksessasi

Meiltä Digialta tai meidän ylläpitämästämme freelancer- ja kumppaniverkostosta, Digia Hubista, löydät parhaat asiantuntijat ohjelmistokehitykseen, arkkitehtuuri- ja käyttöliittymäsuunnitteluun, testaukseen tai vetämään hankkeitasi.

Kotimaisten asiantuntijoiden lisäksi käytettävissäsi on nyt myös laajan nearshore verkostomme osaajat EU-alueella. Profiililtaan he soveltuvat esim. ohjelmistokehitykseen, arkkitehtuuri- tai käyttöliittymäsuunnitteluun, testaukseen, data-analytiikkaan sekä CRM ja ERP -hankkeiden implementoinnin konsultointiin.

Meiltä löytyy myös kokeneita konsultteja liiketoiminnan kehitykseen, palvelumuotoiluun, data-analytiikkaan sekä markkinointiin.  

Nainen tekee töitä läppärillä

Projekti heti käyntiin ulkopuolisen asiantuntijan tuella

Tärkeiden kehitysprojektin aloitusta ei voi lykätä kuukausikaupalla, kunnes juuri oikea teknologia- tai bisnesosaaja saadaan rekrytoitua.

Jos projektisi on muutoin valmiina starttaamaan, me voimme auttaa: laajasta osaajaverkostostamme  Suomessa ja muissa maissa todennäköisesti löytyy juuri sitä osaamista, mitä projektisi tarvitsee. 

Tarpeesi voi koskea yksittäistä projektia tai pidempiaikaista hanketta. Tarvittaessa voimme koostaa kokonaisen osaajatiimin vaativimpiin projekteihin.

Ulkoistettu asiantuntija pystyy usein aloittamaan työt lähes saman tien. Asiantuntijamme ovat hyvin kokeneita ja heidän työnsä tuottavuus ja laatu on todettu erinomaiseksi.  

Vaivaton ja joustava

Hoidamme koko prosessin puolestasi.

Voit valita vapaasti niin projektin keston, laajuuden kuin asiantuntijoiden sijainnin. Tarjoamamme nearshoring/offshoring takaa erityisesti suuremmille, kansainvälisesti toimiville asiakkaillemme skaalautuvuutta.

Luotettava ja turvallinen

Pystymme tarjoamaan 24/7 tukea Suomesta. Toimimme luotettavien partnereiden kanssa. Käyttämämme pilviympäristöt ovat tietoturvallisia koko verkostossa. 

 

 

Et maksa turhasta

Maksat vain tarpeen mukaan tehdyistä tunneista ilman muita prosessiin kuuluvia kuluja.

 

 

Kerro vain mitä tarvitset, me hoidamme loput

  1. Etsimme osaajat määrittämäsi tarpeen mukaan, teemme heille soveltuvuusanalyysin ja lähetämme ehdotuksen. 

  2. Sinä saat valita sopivimmat ehdokkaat haastatteluun ja valita osaajat tiimiisi.

  3. Me laadimme sopimuksen, jonka jälkeen osaaja aloittaa projektissasi. 

  4. Sinä hyväksyt osaajan työtunnit, me hoidamme laskutuksen kerran kuukaudessa.

Tietoturvaosaajien verkosto

Digia Cybersecurity Hub on laaja joukko tieto- ja kyberturva-alan asiantuntijoita. Yli 200 asiantuntijaa on hyödynnettävissäsi erilaisiin toimeksiantoihin ja projekteihin, olipa kyse tietoturvan kehittämisestä, suunnittelusta tai toteutuksesta. 

Pohditaanko asioita yhdessä?

Jos haluat keskustella asiantuntijoidemme kanssa, voit jättä meille yhteydenottopyynnön alla olevan painikkeen kautta.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Nostimme alle asiantuntijaverkostoihin liittyviä palvelukokonaisuuksia, joista saatat olla kiinnostunut.
light_lime_square

Liiketoimintakonsultointi

Kun kaipaat kasvua liiketoimintaan tai kilpailuetua toimivasta digistrategiasta, me autamme sinua hyödyntämään digitalisaation, teknologian ja ekosysteemien mahdollisuuksia.

Lue lisää >

light_lime_square

Muutosjohtaminen

Strategisesti merkittävissä muutoshankkeissa on tärkeä varmistaa, että henkilöstö ymmärtää ja hyväksyy muutoksen. Vahva ja houkutteleva muutosvisio saa ihmiset parhaimmillaan jopa innostumaan muutoksesta. 

Lue lisää >

light_lime_square

Palvelumuotoilu

Jos olet kiinnostunut käyttäjälähtöisten, positiivisesti erottuvien palveluinnovaatioiden kehittämisestä, kannustamme ottamaan avuksi palvelumuotoilun. Sen avulla saavutamme ihmisten ja teknologian onnistuneen symbioosin.

Lue lisää >

light_lime_square

Arkkitehtuurisuunnittelu

Kokonaisarkkitehtuuri on organisaation käytössä olevan tietojärjestelmäkokonaisuuden kivijalka. Sen avulla varmistetaan järjestelmien yhteen toimivuus, palveluiden käytettävyys ja turvallisuus sekä niiden palvelevuus toiminnan prosesseissa. 

Lue lisää >

light_lime_square

Integraatiot ja rajapinnat

Fiksusti rakennetut integraatiot vaikuttavat suoraan siihen, kuinka sujuvasti data on liiketoiminnan hyödynnettävissä sekä välillisesti siihen, kuinka tehokasta ja älykästä yrityksen toiminta ja johtaminen on. 

 Lue lisää >

light_lime_square

Tietoturvallisuus ja kyberturvallisuus

Riski joutua kyberhyökkäysten kohteeksi kasvaa liiketoiminnan digitalisoitumisen edetessä. Eivätkä tahattomatkaan tietovuodot ole mahdottomia. Riskien minimoimiseksi turvallisuusnäkökulmat tulee huomioida kehitystyön kaikissa vaiheissa suunnittelupöydältä käyttökokemukseen saakka.  

Lue lisää >

light_lime_square

Sovelluskehitys

Tämän päivän digipalveluiden pitää vastata käyttäjien tarpeisiin ja odotuksiin. Niiden on myös toimittava moitteettomasti kaikissa laitteissa ja käyttökohteissa

Lue lisää >

light_lime_square

Tilannekuva ja valvontapalvelut

Kun ydinprosessit digitalisoituvat, on järjestelmien toimintavarmuus yhä tärkeämpää. Samalla järjestelmäympäristöt kehittyvät yhä monimutkaisemmiksi, jolloin tarve järjestelmien hallinnalle ja valvonnalle kasvaa. Pienikin toimintahäiriö digipalvelussa tai taustajärjestelmässä voi vaikuttaa merkittävällä tavalla liiketoimintaasi. 

Lue lisää

Ville Mäkinen

Head of Sales, Digital Solutions

ville.makinen@digia.com
Ville Mäkinen, Head of Sales, Digital Solutions

Timo Saarinen

Business Lead, Digital Solutions

timo.saarinen@digia.com
timo_saarinen_450x450