digia-hub.png

Digia Hub

Yli 1800 ammattilaisen freelancer-verkosto palveluksessasi

________  _

Digia Hub on kasvava huippuosaajien verkosto, joka tuo käyttöösi runsaat 1800 kokenutta IT-asiantuntijaa. Löydät meiltä Suomen parhaat asiantuntijat ohjelmistokehitykseen, arkkitehtuuri- tai käyttöliittymäsuunnitteluun, testaukseen tai vetämään hankkeitasi. Digia Hubin asiantuntijat ovat käytössäsi joustavasti sekä lyhyempiin että pidempiin toimeksiantoihin.


Millaista osaamista verkostosta löytyy?

Roolit:

Front End Developer, Back End Developer, Fullstack Developer, Technical Architect, Scrum Master, Project Manager, Technical Project Manager, Test Engineer, Consultant, UX Designer

Yleisimmät teknologiat:

Android, Angular, AWS, Azure, C++, C#, Clojure, Cloud Sense, Django, Episerver, Flutter, Go, Google Cloud, iOS, Java, Kotlin, MongoDB, .Net, Node, PowerBI, Oracle, Progress, Python, React, React Native, Robot Framework, Springboot, SQL, Typescript, Vue jne.Miksi käyttää freelancereitä?

Kehittäjien rekrytointimarkkina on tänä päivänä erittäin kilpailtu ja uuden kehittäjän rekrytointi kestää tyypillisesti 2–3 kuukautta. Projektin aloitus voi harvoin odottaa näin pitkään, varsinkin jos projektin tarvitsemat muut resurssit ovat jo käytettävissä.

Freelancerit pystyvät aloittamaan työt yleensä saman tien, joten projekti pääsee käyntiin ilman viivytyksiä. Freelancer-kehittäjät ovat myös lähes poikkeuksetta erittäin kokeneita ja heidän työnsä tuottavuus ja laatu täten hyviä.

Freelancer-kehittäjät mahdollistavat myös projektin skaalautuvuuden, jolloin uusia kehittäjiä saadaan mukaan projektiin nopeallakin aikataululla.

digiahub-kuva.png
tausta-pari.jpgMiten Digia Hub käytännössä toimii?

  1. Etsimme mahdolliset osaajat asiakkaan tarpeen mukaan, teemme soveltuvuusanalyysin ja lähetämme ehdotuksen.
  2. Asiakas valitsee sopivimmat ehdokkaat haastatteluun ja valitsee osaajat.
  3. Digia Hub laatii sopimuksen, jonka jälkeen osaaja aloittaa projektissa.
  4. Asiakas hyväksyy osaajan tunnit, Digia Hub hoitaa laskutuksen kerran kuukaudessa.

 

Haluatko kuulla lisää Digia Hubista?

Ota yhteyttä

myynti@digiahub.com

Timo Saarinen
timo.saarinen@digia.com
+358 400 748630

Hannu Hiilamo
hannu.hiilamo@digia.com
+358 40 5743323