robotiikka_banneri.jpg

 

Robotiikka- ja tekoälyratkaisut

Kasvun avaimet automaatiosta

 

Digitalisaatio on arkipäivää, ja niin ovat myös robottikollegat. RPA (Robotic Process Automation) tarkoittaa ohjelmistorobotiikkaa, joka käyttää tietojärjestelmiä ja käsittelee tietoa ihmisen tavoin. RaaS puolestaan viittaa tarjoamaamme joustavaan palvelumalliin (Robotics as a Service), mikä tarkoittaa sitä, että robotit toimitetaan asiakkaalle tuotteistettuna kokonaispalveluna sisältäen kaikki automaation osaset. 

Rekrytoimalla ohjelmistorobotin palveluna saat tiimiisi luotettavan, laadukasta työtä tekevän työkaverin, joka parantaa työn tuottavuutta, työtyytyväisyyttä ja asiakasarvoa. Kun annat robotin hoitaa rutiininomaiset työtehtävät, voit itse keskittyä siihen, missä olet paras.

Lataa robotiikkaopas

Automaatioratkaisut   |    Konsultointi   |   Teknologia   |     Kumppanit

 

Digia OIVA Smart Automation -palvelu 


OIVA Smart
Automation on skaalautuva ja avoimen lähdekoodin työkaluihin perustuva RaaS-palvelu, joka on suunniteltu palvelemaan kaikkia yrityksiä toimialasta riippumatta. Sinun liiketoimintaosaamisesi ja meidän asiantuntijuutemme yhdistämällä selkiytämme työnkulkusi – automaatiota, tekoälyä, koneoppimista ja tulevaisuuden ratkaisuja hyödyntäen. 

Palvelumme sisältää tietoturvan, määrittelyn ja kehittämisen, käyttöönoton, ylläpidon sekä asiantuntevan asiakastuen – koko palvelun elinkaaren aina ideoinnista ylläpitoon. Pay-as-you-go-hinnoittelu vapauttaa sinut lisensseistä ja skaalautuu tarpeesi mukaan, jolloin palvelukokonaisuuden jokainen vaihe on suunniteltu tukemaan RPA:n käyttöönottoa, ylläpitoa ja kehitystä. 

Meillä on osaaminen ja oikeat työkalut valmiina sinua varten. Ota yhteyttä, vaikka ideasi ei olisi vielä valmis. Ensimmäinen askel aloittaa jokaisen matkan! 

SuomalPalvelua_Sin_rgb.png

Millaisissa tehtävissä robotit työskentelevät?  

Robotiikan hienous piilee siinä, että se tarjoaa ratkaisut kaikille toimialoille. Työnkulkujen läpikäynti ja kehittäminen kirkastavat automaation mahdollisuuksia. Jokainen sääntöperusteinen tehtävä eli prosessi, joka on toistuva, digitaalinen ja riippumaton, on oivallinen kohde automatisoitavaksi. 

Robotit työskentelevät monipuolisesti esimerkiksi talous- ja henkilöstöhallinnon tukena, toimialasta riippumatta. Lisäksi robotti on mahdollista valjastaa myös toimialakohtaisiin tehtäviin tarkkailemaan mm. teollisuuden varastosaldoja, auttamaan kiinteistöpuolen asukasviestinnässä tai käsittelemään vaikkapa kirjastokorttihakemuksia. Mahdollisuuksia on yhtä paljon kuin olemassaolevia prosesseja. 

 

 

Asiantuntijapalvelut ja konsultointi 

Kirkasta työnkulkusi, rakenna RPA-visio ja syvennä osaamistasi! 

Ota varaslähtö automaatioon. Me Digialla olemme valmiina kehittämään kanssasi RPA-vision, tutkimaan tehtävien automatisoinnin mahdollisuuksia ja toteuttamaan ohjelmistorobotiikan suunnitelmat menestyksekkäästi. Autamme asiakkaitamme ymmärtämään ja kokemaan automatisoinnin hyödyt ja sen mahdollisuuksien koko kirjon. Tarjoamme apua niin potentiaalisten prosessien analysointiin kuin onnistuneen ja tuloksellisen RPA:n käyttöönottoon. 

Uutta tulossa – robotiikan kypsyys- ja potentiaalitesti. Kysy lisää! 

Katso Bright Idea -video   Lataa esite

 

 

Digia OIVA Smart Automation -teknologia 

Automatisoi, ohjaa, ylläpidä – kaikki yhdessä paikassa! 

Ohjelmistorobotiikan (RPA) toteuttaminen ja kehittäminen OIVA Smart Automation -alustalla on helppoa ja nopeaa. Valitse automaation kattavin all-in-one-ratkaisu ohjelmistorobotiikan todellisiin haasteisiin, ylläpitoon ja jatkuvien palveluiden hallintaan. 

RPA-toteutus on vain pieni osa toimivaa robottiautomaatiopalvelua. OIVA Smart Automation on kehitetty toimiva ja sertifioidusti tietoturvallinen käyttöympäristö edellä, jolloin erillisen tuotteen sijaan robottien hallinta ja vapaasti valittavat automaatio-työkalut ovat integroituna suoraan käyttöympäristöön. OIVA Smart Automation ei siis ole työkalu, vaan käyttöympäristön ja robotiikan hallinnan alusta, jonka sisällä RPA- ja tekoälytyökalujen valinta on vapaata. 

Tutustu sertifikaattiin

 

FI ISO_IEC 27001_lores.jpg

 

Automaatiokumppanina saat valmiin konseptin liiketoimintasi skaalaamiseen 

Haluatko laajentaa liiketoimintaasi RPA:n pariin? OIVA™ Partner Programin avulla voit aloittaa automaatiobisneksen helposti ilman lisenssimaksuja tai investointeja. Meiltä saat toimivat ja turvalliset työkalut, joita voit hyödyntää vapaasti – emme rajoita bisnesmalliasi. 

Digian tuella pääset aloittamaan oman automaatiobisneksen helposti, nopeasti ja turvallisesti. Liiketoimintasi skaalaaminen on enää nopean yhteydenoton päässä! 

Ota yhteyttä ja kysy lisää