Skip to content
Maksuton tallenne

Tallenne: Mistä aloittaa, kun digitaalisuus on strategian joka tasolla ja tavoitteet korkealla?

Liigan missio on tarjota Suomen vaikuttavin urheiluelämys.  Sen toteuttamisessa digitaalisuus on ytimessä. Liigan CDO Jukka Sundquist kertoo, miten Liiga kehittää digipalveluitaan - kannattajien tavoittamiseksi, koukuttamiseksi ja odotusten ylittämiseksi. Katso esitystallenne Liigan digitalisaatiomatkasta kohti Suomen vaikuttavinta urheiluelämystä.

Tilaa esitystallenne

Jääkiekon Liigalle on ratkaisevan tärkeää, kuinka Liiga pystyy palvelemaan sekä nykyisiä kannattajia että tulevia sukupolvia. Datan hyödyntäminen ja digipalvelut ovat siinä keskeisessä roolissa. 

Liigan CDO Jukka Sundquist puhui aiheesta Digian Unlock your Intelligence -tapahtumassa syyskuussa 2023. Hän kertoo esityksessä: 

  • Miten digitalisaation keinoin voidaan vahvistaa fanien sitoutumista, luoda unohtumattomia elämyksiä ja rakentaa pitkäaikaisia suhteita? 
  • Miten datan ja teknologian voimaa voidaan hyödyntää luomaan entistä henkilökohtaisempia ja räätälöityjä elämyksiä kiekkofaneille? 
  • Miten johtaa digikehitystä tilanteessa, jossa digitaalisuus on mukana strategian joka tasolla, kehityskohteita on paljon ja odotukset ovat kovat? 

 

Tilaa esitystallenne

Täyttämällä oheisen lomakkeen saat sähköpostiisi linkin esityksen tallennevideoon.

Liigan Chief Digital Officer Jukka Sundquist

Äänessä: Jukka Sundquist

Chief Digital Officer, Liiga

Jukka Sundquistilla on yli 20 vuotta kokemusta digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä. Viimeiset pari vuotta Jukka on luotsannut Liigaa digimatkalla kohti Suomen vaikuttavinta urheilukokemusta.

 

Case Liiga: Digitalisaatio vie voimakkaasti eteenpäin jääkiekon fanikokemusta

Jääkiekon pääsarja Liiga on pyrkinyt määrätietoisesti kehittämään digitaalisuutta. Liiga ja Digia tekevät tiivistä strategista yhteistyötä ja kehittävät fanikokemusta parantavia uudenlaisia palveluja. ”Modernit digitaaliset ratkaisut ovat meille elinehto”, kertoo Liigan digijohtaja Jukka Sundquist.
Liiga-banneri1

Tekoäly ennustaa liigan voittajan

Digian kehittämä tekoäly ennustaa Liiga-kauden 2023-2024 voittajan. Ennustetta päivitetään noin kerran kuussa kauden loppuun asti. Tutustu uusimpaan ennusteeseen ja sen aiempiin versioihin klikkaamalla alla olevaa painiketta.