internet-of-things.jpg

Internet of Things

Kerää ja jalosta dataa, josta saat arvoa arkeen

________  _

Reaaliaikaista dataa keräävien laitteiden määrä kasvaa kiihtyvään tahtiin. Data muuttuu arvokkaaksi informaatioksi vain oikein yhdistelemällä, analysoiden ja selkeästi käyttäjille esitettynä.

Digian IoT-ratkaisujen avulla voit kerätä, varastoida, jakaa ja jalostaa aidosti arvokasta informaatiota. Vahvuutemme on tuntemuksemme yrityksen taustajärjestelmistä ja ydinprosesseista, teknologioista sekä edistyneestä analytiikasta, joita kehittyvä liiketoiminta tarvitsee. Uskomme, että vain se data kannattaa kerätä, josta on hyötyä – siksi autamme myös hyötyjen todentamisessa ensimmäisistä piloteista lähtien.


Palvelumme IoT-toteutuksiin

1. Konsultointi

Autamme liiketoimintamuotoilussa ja teknisen ratkaisun suunnittelussa sekä liikkeellelähdössä IoT accelerator -mallimme mukaisesti.

2. IoT-alusta

Tarjoamme ratkaisuja datan keräämiseen, säilömiseen ja jalostamiseen tietoturva huomioiden.

3. Integraatiot

Laitamme datan kulkemaan järjestelmien ja palveluiden välillä.

Lue lisää integraatiopalveluistamme

4. Analytiikka

Analytiikkaratkaisuillamme saat reaaliaikaista ja merkityksellistä tietoa päivittäiseen päätöksentekoon ja pidemmän aikavälin suunnitteluun.

Lue lisää analytiikan palveluistamme

5. Älykkäät palvelut

Millaisia mahdollisuuksia uusien palvelujen kehittämiseen data tarjoaa? Mietimme ja toteutamme kanssasi.

Lue lisää mobiilipalveluistamme

 

Digia kumppanina IoT-toteutuksissa

Lupaamme mitattavaa hyötyä

Ensimmäisistä piloteista lähtien tavoitteena on konkreettinen investointien takaisinmaksu, joka todennetaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Suunnittelemme IoT-ratkaisut osana järjestelmäkokonaisuutta

IoT-ratkaisut sovitetaan palvelemaan yrityksen ydintoimintaa. Tarkoituksena on poistaa manuaalisia työvaiheita, parantaa näkyvyyttä ja lisätä ennakoitavuutta yrityksen toimintaan.

Kokonaispalvelua sensoreista säilöön ja tiedon  jalostukseen

Voimme tarjota IoT-ratkaisut kokonaispalveluna aina dataa keräävistä laitteista ja sensoreista datan säilömiseen, jakamiseen ja edistyneeseen analysointiin.