Palvelumme

Toimiva kokonaisuus rakennetaan
digitalisaation kaikki kerrokset huomioiden.

 

Asiakasymmärrystä ja liiketoiminnallista hyötyä

Tekniset ratkaisut tehdään aina ihmisiä varten.  Liiketoimintakonsultoinnin ja palvelumuotoilun asiantuntijamme auttavat sinua hyödyntämään digitalisoinnin mahdollisuudet asiakaslähtöisesti. Varmistamme, että asiakaskokemus eri palvelukanavissasi näyttää ja tuntuu hyvältä.

Tuloksellisia ja dataohjautuvia palveluita

Toteutamme palveluita, jotka ovat asiakasymmärrykseen perustuvia, dataohjautuvia ja todistetusti tuloksellisia. Kaikkein tärkein asia on, että ne varmasti toimivat. Sen varmistamme rakentamalla palvelut saumattomasti yrityksen operatiivisista järjestelmistä käsin.

Arvoa datasta

Autamme asiakkaitamme datan hyödyntämisessä liiketoiminnallisesta suunnittelusta tekniseen toteutukseenData auttaa paitsi ymmärtämään, myös ennustamaan liiketoiminnan kehitystä. Sen avulla on mahdollista kehittää uusia palveluita ja uudistaa liiketoimintaa. Rakennamme integraatiokyvykkyydet ja alustaratkaisut, joiden ansiosta data saadaan hyötykäyttöön.

Liiketoimintajärjestelmillä tukea arjen prosesseihin

Oli kyse sitten yrityksen ydinprosesseja pyörittävästä ERP-järjestelmästä, myyntiä ja asiakaspalvelua tehostavasta CRM-järjestelmästä tai taloudenohjauksesta, Digian tarjoamien ratkaisujen avulla saat liiketoimintasi mahdollistajat kuntoon. Toimitamme tarjoamamme ratkaisut asiakkaan toiveiden mukaiseen ympäristöön. 

Ylläpitoa, jatkuvaa kehitystä ja turvaa 24/7

Palvelunhallinnalla varmistetaan, että tietojärjestelmät pysyvät kunnossa, asiakas saa tukea nopeasti ja häiriötilanteisiin varaudutaan ennakoivasti. Tilannekuvanäkymillä toimivuuden valvonta on vaivatonta. Huolehdimme myös, että kriittiset ratkaisut ja palvelut toimivat myös poikkeustilanteissa, ja ne on rakennettu kestämään kyberhyökkäykset. 
Skaalautuvuutta verkostoista

Vahvistusta kansainvälisiltä kumppaneilta

Vahvistamme tarvittaessa tiimejämme kansainvälisillä osaajilla kumppaneidemme kautta. Näin varmistamme, että asiakkaillemme on aina parasta osaamista saatavilla - myös silloin, kun esimerkiksi tiimin kokoa on tarpeen kasvattaa pikaisella aikataululla. Pääkumppanimme on Fulcrum Digital.

offshore.jpgdigia-hub-nettikuva.jpg

Digia Hub - Voimaa freelancereiden verkostosta

Digia Hub on kasvava huippuosaajien verkosto, johon kuuluu yli 2000 IT-alan freelanceria Suomessa sekä kumppanien kautta 10 000 osaajaa Euroopassa. Verkoston kautta saatavillasi on aina parhaat asiantuntijat sekä lyhyempiin että pidempiin toimeksiantoihin, olipa kyse ohjelmistokehityksestä, arkkitehtuuri- tai käyttöliittymäsuunnittelusta, testauksesta tai hankkeiden vetämisestä.

Lue lisää   turquoise-arrow.png