digia-yrityksena-2.jpg

Digia yrityksenä

Digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 200. Juuremme ovat Suomessa, ja toimimme asiakkaidemme kanssa kotona ja kansainvälisesti. Rakennamme maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu – yhteispelillä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa.

________  _

three-pictures.jpg

Teknologian kehitys muuttaa maailmaa. Toimintatavat muuttuvat ja toimialarajat murtuvat. Murros ei kuitenkaan tarkoita hallitsematonta kaaosta. Autamme asiakkaitamme navigoimaan muutoksen keskellä ja hyödyntämään digitalisaation mahdollisuudet.

Digitalisoituvassa maailmassa yritysten ja yhteisöjen toiminta rakentuu yhä useammin alustoille, jotka muodostavat vuorovaikutteisia verkostoja ja jopa kokonaisia ekosysteemejä. Digitaaliset palvelut ovat jokaisen meidän arjessamme jatkuvasti läsnä.

Ekosysteemien maailmassa on kyettävä rakentamaan alustoja ja liittymään niihin, hyödyntämään dataa sekä muotoilemaan paras mahdollinen asiakaskokemus. Niin yrityksiltä kuin yksilöiltä vaaditaan kykyä uudenlaiseen yhteispeliin.

Me Digialla olemme asiakkaillemme suunnannäyttäjiä ja toteuttajia. Ymmärrämme laajoja kokonaisuuksia ja hallitsemme niiden toteutukset – joustavasti, pala kerrallaan. Tehtäväksemme olemme määritelleet rakentaa yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu.

Mitä tarkoittaa, että lupaamme asiakkaillemme digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu? Vain sellaiset digitaaliset toteutukset ovat käyttäjilleen arvokkaita, jotka toimivat niin kuin on tarkoitettu ja jotka tarjoavat hyvän käyttökokemuksen. Niitä on toisin sanoen kiva käyttää ja niiden avulla saa aikaan sen mitä piti.

Uskomme, että toimiva kokonaisuus rakennetaan digitalisaation kaikki kerrokset huomioiden. Palvelutarjoamamme kattaa ne kaikki: digitaaliset palvelut, liiketoimintajärjestelmät, integraatio- ja API-ratkaisut sekä datan hyödyntämisen ja analytiikan ratkaisut.

Varmistamme toteutusten liiketoiminta- ja asiakaslähtöisyyden konsultoinnilla ja palvelumuotoilulla. Pidämme myös huolen siitä, että liiketoimintakriittiset ratkaisut toimivat kellon ympäri ja kehittyvät jatkuvasti.

Meitä digialaisia on yli 1 200. Juuremme ovat Suomessa, ja toimimme asiakkaidemme kanssa kotona ja kansainvälisesti. Pääkonttorimme on Helsingissä, ja muut toimistomme ovat Tampereella, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa, Raumalla, Vaasassa ja Lahdessa sekä Ruotsissa Tukholmassa. Digian liikevaihto vuonna 2020 oli 139,0 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA).Maailmankuvamme


Alustatalouden trendi näkyy yhä selkeämmin yritysten digikehityksessä Suomessa ja maailmalla. Uskomme, että seuraavassa vaiheessa verkostomainen toimintatapa laajenee yksittäisistä alustapalveluista kattamaan kokonaisia digitaalisia ekosysteemejä.

LUE LISÄÄ

Palvelumme


Digitaalisten ekosysteemien maailmassa yrityksiltä ja organisaatioilta vaaditaan kykyä rakentaa toimintaa digitaalisille alustoille, kykyä hyödyntää dataa ja kykyä rakentaa paras mahdollinen asiakaskokemus.

TUTUSTU PALVELUTARJONTAAMME

Asiakkaamme


Autamme asiakkaitamme uudistumaan digitaalisesti useilla toimialoilla. Ammattitaitoiset ja kokeneet asiantuntijamme luovat uusia palveluja ja toimintatapoja yhdessä asiakkaidemme kanssa pitkissä kumppanuussuhteissa.

TUTUSTU ASIAKKAISIIMME

Digia sijoituskohteena


Sijoittajat-sivuiltamme löydät Digian avainluvut sekä tietoa meistä sijoituskohteena. Digia on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA).

DIGIA SIJOITUSKOHTEENA